Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO OJCIEC MNIE TAK NIENAWIDZI

Polecane posty

Gość gość

Ja juz niczego nie rozumiem. mieszkam (niestety) chwilowo z moim ojcem i chlopakiem. Ojciec jakby mogl wyrzucilby mnie z tego mieszkania. jestem jak sprzataczka, pomoc domowa i kucharka. obecnie w 9 miesiacu ciazy a slysze tylko krytyke i to nie powiedziana prosto w oczy tylko dowiaduje sie od np mojej mamy. Przyklad: ojciec kupil sobie nowy telewizor i jak jego nie bylo w domu to czasai go ogladalam. Powiedzial do matki, ze nie mam prawa tego robic. Codziennie ma posprzatane i ugotowany obiad... tez zle bo wieczorem jak nie mam co robic to siedze przy zwoim komputerze i tez to przeszkadza bo zle, ze siedze przy swoim komputerze, korzystam z pradu za ktory sama place i z internetu za ktory tez place. malo tego zeby nikomu nie przeszkadzac to mam moj kat w kuchni

Gość gość
jak on moze tak mnie traktowac

Gość gość
je też miałam złe relacje z ojcem i tak samo jak ty mieszkałam z rodzicami kiedy byłam w ciąży . Nie rozmawiał ze mną nie rozmawiał z moim mężem kiedy to zawsze byli jak syn i ojciec . Kiedy urodziłam dziecko i wróciłam ze szpitala chyba coś w nim pękło poszłam do swojego pokoju z noworodkiem on po cichu poprosił mamę żeby mu pokazała co urodziłam i od tamtej chwili się zmienił . Zgłupiał że tak się wyrażę mój syn jest jego oczkiem w głowie .Zmienił podejście do mnie i do mojego męża . I sam wielokrotnie przeprosił nas za swoje poprzednie zachowanie . teraz mieszkamy 100 km od nich . Jak jesteśmy u rodziców to jak odjeżdżamy to zawsze płacze .

Gość gość
Jego ja nie obchodze. nic mi nie pomoze, a dom jest dla niego jak hotel, on tylko wchodzi kiedy chce i wychodzi a ja wszystko sama mam zrobic. ostatnio juz nawet zakupow nie robi, sama wszystko musze kupic***przyniesc w torbach do domu. tak jak mojej przyszlej tesciowej nic nie intleresuje co sie z nami dzieje. wiem jedno... ani on ani ona nie beda mieli kontaktu z moim dzieckiem. wtedy pokaze ta strone lwicy broniacej dziecka przed takimi ludzmi

Gość woskuje podlogi
nie masz siostry? :P, :P, :P

Gość gość
mam siostre ale przyrodnia i moj ojciec wogole jej nie akceptuje

Gość gość
Ja nie rozumiem jak mozna byc takim podlym czlowiekiem

Gość gość
zamiast mi pomoc cos na swieta (chocby glupie zakupy do domu wniesc) to sama musze dzwigac wszystko. jeszcze uslysze, ze ja nic takiego nie robie