Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne ze chore dziecko ciagle spi

Polecane posty

Gość gość

Nie budzi sie na jedzenie trzeba je budzic. Wypija mleko i zaraz zasypia. Sika ale kupy nie robila od rana. Spi tylko i nawet nie placze. To normalne czy to znak ze sie pogorszyl stan zdrowia? Ma miesiac.

Gość gość
ale co dokładnie mu dolega? Ma gorączkę, wymioty, tzn jakie ma objawy ?

Gość gość
Katar kaszel czerwone gardlo dostala ospamoks. Martwie sie bo nie wiem czy to p dlatego taka cicha jest ze chora czy to moze jakies zle skutki lekow czy pogorszenie. Jak byla zdrowa to dokazywala krzyczala chciala na rekach byc a teraz spi w lozeczku praktycznie caly czas.

Gość gość
autorko jak się bardzo zamartwiasz to jutro z Malenstwem do szpitala, wiem, że jutro sobota ale powinna jakas przychodnia w miescie miec dyzur, tym bardziej że swieta za pasem, wiem, że malutka ma pewnie pierwszą wizytę u pediatry jeszzcze przed sobą ale w takim wypadku jesli się martwisz lepiej pójść

Gość gość
Bylam dzis rano u pediatry przepisala antybiotyk wit c i syrop na kaszel probiotyk. Do kontroli w pon rano.

Gość gość
ciężko powiedzieć z jednej strony normalne że miesięczniak dużo śpi ale piszesz że z reguły była żywszym dzieckiem więc.... też bym sie martwiła.

Gość gość
Tak to normalne, że chore dziecko śpi i rzadko się wypróżnia. Organizm skupia się na walce z chorobą więc metabolizm przebiega wolniej i zmysły też są osłabione. Ja sama jak jestem chora to śpię tylko z przerwą na 2 posiłki i prysznic a mam ponad 25 lat

Gość gość
a ma goraczke?

Gość gość
a ma goraczke? Je podobnie jak zwykle? Sprawdz jeszcze, co jest napisane na antybiotyku, moze on powodowac sennosc, albo to, ze jest chora (moja corka spi wiekej jak sie zle czuje)

Gość gość
Dziecko ma miesiąc i juz jest chore?

Gość gość
Nie ma goraczki. Nie chce ssac piersi wiec podaje mieszanke i moze stad ten brak kupy?

Gość gość
Tak. Maz przyniosl cos z pracy i nas zarazil. Mnie gardlo boli i katar mam kpszmarny i malutka tez podlapala to swinstwo.

Gość gość
TO ściągaj swoje mleko i jej podawaj z butelki.

Gość gość
Sciagam ale ns raz tylko 50 ml odciagam a ona 100 wypija wiec jej moje daje co 2 karmienie.

Gość gość
A po co ten antybiotyk? Angine ma?

Gość gość
Bo ma czerwone gardlo szmery w oskrzelach i kaszle. Miala przez ponad tydzien katar odciagalam smarowalam majerankiem ale zeszlo na oskrzela niestety i jak doszedl kaszel to lekarz przepisal silniejsze leki. Jak nie pomoze to w pon czeka nas szpital.

Gość gość
U mojego to było normalne, od zawsze- nie chorował poważnie, ale każdy katar, chore gardło czy nawet szczepienie odsypiał, mało jadł, wstawał właściwie tylko na posiłki, a zwykle biega non stop. Nawet teraz, kiedy już nie ma drzemek w ciagu dnia od dłuższego czasu, to chorobę odsypia, i to długo.

Gość gość
Dopuki ma apetyt to nic zlego sie nie dzieje,a ze spi to dobrze szybciej sil nabierze to normalne.