Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to pora na dziecko Instynkt macierzyński

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, mam partnera, jesteśmy ze sobą w związku od 9 lat ( jest nam ze dobą bardzo dobrze, wiadomo, że zdarzają się czasem kłótnie ale to jak w każdym związku) Mieszkamy razem od pól roku, oboje mamy pracę, z tym że ja mam umowę do końca sierpnia ( jest duża szansa na umowę na czas nieokreślony) -- praca w szkole. Myślimy o dziecku, jednak nie jestem jeszcze pewna czy to na pewno dobry moment na rozpoczęcie starań, czy lepiej nie poczekać jeszcze z rok.. Dziewczyny jak było z wami? z waszym instytktem macierzyńskim? Wydaje mi się że we mnei się powoli budzi, ale nie mam jeszcze pewności......

Gość gość
ja mam 22 jestem w poczatkowej ciazy i oczywiscie planowanej;) mlode matki to fajnematki, oczywiscie kazdy jest inny, wiekszosc dziewczyn w tym wieku to zmienia chlopaka co tydz, ale mozna miec rodzinie i przyjemnosci;)

Gość gość
od kiedy zaczęłam poważnie myśleć o seksie zawsze chiałam mieć planowaną ciąże, zawsze bałąm się wpadki. Moje marzenie to dać nowe życie i tego chcieć. Ale jeszcze nie wiem czy jestem na to gotowa, boję się że nigdy nie poczuję tej pewności, że bede widziala, taaak teraz to ta chwila chce mieć dziecko. Jak myślicie czy ten moment kiedyś przyjdzie ? czy ja jestem jakaś nienormalna pod tym względem?

Gość gość
musisz chciec i tyle, ja bardzo chciałam a jak test wykazał 2 kreski wpadłam w szał i panike, strach i jeszcze raz strach, ale wierze ze bwdzie dobrze, a po 2 dajesz komus zycie -to piekne;)

Gość gość
No wiadomo że piękne ale żeby to zrobić świadomie to trzeba wykonać ten krok . aaa ja uciekam od odpowiedzialności