Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha94

swiadoma ciaza w wieku 19 lat

Polecane posty

Gość gocha94

Mam 19 lat i jestem w 6 tyg ciazy. Dzidzius planowany i staralismy sie o niego jakis czas :) jesli chodzi o rodzine moja to istny koszmar!! Matka chce mnie z domu wyrzucac, ojciec sie nie odzywa... Ktos mial pidobnie? Bo niewiem za bardzo co zrobic. Dodam, ze liceum skonczylam nie pracuje ani nie studiuje. Zamiezamy z partnerem cos wynajac

Gość gość
ja 22 i planowana, oj troche mloda jestes.. 3 lata ale robia roznice, jak urodze bede miala 23,5, zt=ycze powodzenia, a gdzie zamieszkacie i z czego bedziecie zyc?

Gość gocha94
Moj partner pracuje.. wynajmiemy cos przed porodem

Gość gość
a slub tez planujecie/? a jak z Twoja szkola?

Gość gocha94
Pisalam , ze skonczylam w tym roku liceum. Moze kuedys wybiore sie na studia, teraz najwazniejsze jest malenstwo :) co do slubu planujemy cywilny w przyszlym roku

Gość gość
musisz byc dojrzała, no ale nic zycze szczescia:):):)

Gość gość
Ja mialam 17 lat I zaszlam w planowana cize w 3 cyklu staran, terza moj synek ma juz 14 lat szkoly pokonczylam, studia rowniez , pracowalam , w wieku 25 lat kupilam swoje pierwsze mieszkanie, niestety wiecej dzieci nie moge miec , teraz wspolnie z dzieckiem zwiedzamy swiat

Mieszkasz z rodzicami, nie pracujesz i zaplanowałaś dziecko? Twój partner zarabia jakieś konkretne pieniądze?

Gość gość
sorry,ale 17 lat i planowana ciąża to przesada, znajac zycie po urodzeniu bobasa, chcialas sie jeszcze wyszalec

Gość gość
20.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja mialam 17 lat I zaszlam w planowana cize w 3 cyklu staran, terza moj synek ma juz 14 lat szkoly pokonczylam, studia rowniez , pracowalam , w wieku 25 lat kupilam swoje pierwsze mieszkanie, niestety wiecej dzieci nie moge miec , teraz wspolnie z dzieckiem zwiedzamy swiat" x a co z ojcem dziecka?

Gość gocha94
Nie musze odrazu sie spowiadac ile zarabia :) damy sobie rade.

Gość gość
no to wyprowadź się od razu od rodziców, dlaczego mają cię jeszcze utrzymywać?

Gość gość
pewnie wpade zaliczyla

Gość gość
Jestem w twoim wieku i na razie jedynie myślę o zbliżającej się sesji na studiach...

Gość gość
a co robisz na forum ciąża, macierzyństwo? przed sesją? do niej jeszcze miesiąc :)

Gość gość
autorko nie przejmuj sie , tutaj uwielbiaja oceniac ja tez mam 19 lat i jestem w 17 tc ciaza planowana pierwsza stracilam w 10 tc szkole mam skonczona mam wyuczony zawod :)

Gość gość
mam wyuczony zawód fryzjera :D woooow

Nie chodzi o to aby się spowiadać z zarobków - widzisz jakie masz dziecinne myślenie jeszcze, chodzi o to abyś sama sobie odpowiedziała czy wiesz ile kosztuje samodzielne życie we dwójkę z jednej pensji + dziecko. Szybko Ci się oczka otworzą :)

Gość gość
czy zawod fryzjera jest dla ciebie czyms zlym? od stycznia zaczynam rowniez kursy fryzjerstwo jest moja pasja lubie to robic i jestem w tym dobra

Gość gość
LedZeppelin przeglądałam tematy o chorych dzieciach bo dzisiaj zjechałam do domu na święta i jutro czeka mnie opieka chorą bratanicą i chciałam zobaczyć czego mogę spodziewać ;)