Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2014

Czy wasz mąż też już was nie podnieca

Polecane posty

Gość gość
do sekret marzeń: Według ciebie tylko kobieta ma sie starać,motywować, odchudzac,dbać o dom,dzieci,być praczką,kucharką,pielęgniarką,idealną kochanką i co jeszcze!!!!!!!!!!A on co? pod ochroną?!

Gość takasobiebaba
absolutnie żadnych romansów.to ostatnia rzecz na którą mam ochotę.chodzi mi o fajne spędzenie czasu-nie przed tv i ogladaniem telenowel.

Gość gość
do sekret marzeń: Według ciebie tylko kobieta ma sie starać,motywować, odchudzac,dbać o dom,dzieci,być praczką,kucharką,pielęgniarką,idealną kochanką i co jeszcze!!!!!!!!!!A on co? pod ochroną?!

Gość takasobiebaba
mam go w doopie,jestem niemiła dla niego.jak pyta np.gdzie moja koszulka?to mówię,że w d***e.co za cymbał.

Hmmm ciekawy watek . U mnie troche inaczej, 7 lat po slubie ,35 na karku . Dbam o siebie , wygladam nienajgorzej , zarabiam , dbam o dom, cos ugotuje , posprzatam , a mimo to nie podniecam, przynajmniej slubnej. A . wlasnie prostakiem tez nie jestem.

Gość takasobiebaba
ja nie żądam żeby robił doktorat,ale żeby wysilił się na jakieś minimum.noż k***a mać.i nie mam zamiaru go ukierunkowywać.szkoda czasu.niech sam pomysli.

pulchny - to może jeszcze bardziej zaboleć. Bo może sie okazać ze tamten sie znudził, albo znalazł inną, albo wrócił do żony/partnerki (stałej). I nie ma nic, ani związku, ani kochanka przysłowiowa ręka w nocniku Autorko wątku - zamiast narzekać zrób bilans plusów i minusów i zastanów się, bo moze warto zawalczyć. Moze warto poupierać sie bardziej nad wyciągnięciem męża z kanapy ... może jednak jest tego wart, skoro kiedys go pokochałaś i wybrałas ros********ć związek jest łatwo, zbudować od nowa - koszmarnie cięzko

panandit - a moze inną podniecasz? takasobiebabo - a jakbyś Ty reagowała jakby nagle ślubny przychodził z pracy wypielęgnowany, ujarany na maksa nowym życiem,a na twoje pytanie odpowiadał że "g.o.o.wno mnie to obchodzi" albo "mam to w d.o.o.pie" \ Tez chciałoby Ci sie starac?

Gość takasobiebaba
n a początku próbowalam,bóg mi świadkiem wyciagnąc go gdzieś-do kina ,na wystawę,podsuwąlam książki itp.a on nic.no ile można.a co mnie obchodzi gdzie jego koszulka,jest dorosły -niech sobie szuka.

Gość takasobiebaba
prosiłam żeby nie używał przerywnikow w domu,a już na maxa w*****a mnie to spanie i jedzenie izero motywacji żeby zmienić prace na lepiej płatną bo to co przynosi to masakra.

np : -kino - nie spacer - nie wypad na weekend - nie seks - nie wyscigi psow - nie gokarty - nie spa - nie basen - nie sauna - nie no tak my faceci jestesmy tacy ogrzaniczeni i ni emamy zadnej inicjatywy ani pomyslow . i ten czas gdzie raz do roku nigdy ni edostaj eprezentu , tylko ochrzan za to ze ja sie o prezent postaralem . Beznadziejny ze mnie maz . Mysl eze bylbym doskonaly gdybym siedzial przy budzie na lancuchu i warowal :P

kobieto - a znasz faceta, który bez oporów pójdzie na wystawę albo poczyta ksiązkę? Jestem w podobnym wieku, i uwierz mi - nie znam takiego :) a powiedz mi, czy ogólnie jest prostakiem - równiez w kontaktach towarzyskich, czy tylko w relacjiach z Tobą tak sie zachowuje? Może wyciagnij go na jakąś imprezę, dzieci do dziadków, wypijcie, poszalejcie, a potem po imprezie do łóżka

choroba , za jakich wy troli wyszlyscie ? nie zauwazylyscie tego przed slubem ? przeciez jak komus wystaje sloma z gumofilcow to od mlodosci ... Ja chodze na wystawe , ostatnio podjalem wolontariat zeby nie zglupiec i czytam . zaginione krolestwa daviesa

Gość takasobiebaba
towarzysko ok.tylko w domu nic mu sie nie chce ,tylko telenowele,spanie i jedzenie,aha i sex.ciągle mu sie chce.juz nawet przestalam się ubierac do spania w koszulki,zakładam pajacyka.

Gość takasobiebaba
i już nie chce patrzec na niego ani chodzic na żadne imprezy z nim.mam go k****a dosyć.

Gość gość
takasobiebaba to wygląda na to ,że z tobą jest coś nie tak?

panandilt - cóż. Znam podobny przypadek. Bardzo podobny. takasobiebabo - a czy musi zmieniac prace na lepiej płatną? Nie wystarcza Wam? czy moze sie wstydzisz ze zarabiasz więcej niż mąż, albo że on zarabia mniej niż Ty nie musi wiecej, nie ma takiego przymusu. No chyba ze sytuacja finansowa rodziny tego wymaga. A moze wmanewruj w to dzieci, niech one go wyciagną i razem gdzieś pojedźcie - np. właśnie na wspomniany basen, gokarty ...

takasobiebabo - tym pajacykiem rozwaliłas mnie ... - mało nie oplułam drinkiem laptopa :) panandilt - mnie w to nie mieszaj, mam super męża :)

Gość takasobiebaba
no powiedz gościu co ze mną nie tak?nie chce gnuśnieć w domu przed tv.jest tyle miejsc i rzeczy których nie znam i nie umiem .i niestety będę się musiala zmierzyc z tym sama.

a tak zupełnie OT - pan-coś tam - trudniejszego nicka nie było? ;) jeszcze ani razu nie napisałam go poprawnie Ide zapalic

Gość gość
coś podobnego. a co mówi wasza religia?

Gość takasobiebaba
i po prostu boję się że kiedys poznam kogośfajnego z kim będę się rozumieć lepiej niz z m.powtarzam że nie chodzi o sex.i to będzie jego wina.

takasobiebaba , znajdz pasje , i ucieknij w nia , poznasz innych swirow i bedzie dobrze . chetna_do , hmm jakie zycie taki nick ale sa trudniejsze

Gość gość
mnie moj tez juz od 7 lat nie podnieca, nie ma sexu, a razem 20 lat.

Gość gość
wiem,śpię na plecach i uwiera.lubie satynowe koszulki ale nie moge w nich spac bo wiecznie z gęba pomiedzy moimi nogami.ide spać .pozdrawiam wszystkich.