Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON MA DZIECKO W DRODZE

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy się dwa lata temu. On poznal ją, ja wróciłam do starej miłości, Oni są szczęśliwi (chyba) ja nie jestem i nigdy nie będę, bo nadal bardzo Go kocham i nigdy nie przestałam....

Gość gość
wyrzuca meble, w których miałam swoje rzeczy i urządza pokój dla niej i ich dziecka a ja tonę we łzach....

Gość w drodze na golgote
coz pogodz sie z tym 🖐️

Zwariowałaś ? Nie chcecie, jest z inna, dziecko w drodze, ty z innym - to jakaś patologia. Nie kochasz, to bądź sama, tak jest uczciwiej. :P

Gość gość
zaebiście cieżko mi z tym..

Gość gość
tak powinnam, wiem... ale nie mogę się z tym pogodzić.....

Odpuść - nie warto cierpieć, zmarnujesz sobie kawał życia, a nikogo nie zmusisz by cię kochał i płodził z tobą dzieci.

Gość gość
byłam młoga miałam 15 lat jak się zakochałam. To była miłośc platoniczna. Związałam się z tym, który ma dziecko w drodze gdy miałam 19, pokochałam, przestawiło mi się w głowie i zostawiłam po dwóch latach związku, ponieważ sama nie wiem co mi odbiło. Nagle ta platoniczna milosc okazala się do osiagniecia i skorzystałam z braku laku a teraz.... Teraz nie mam sensu życia.

Gość gość
mam 23 lata i nie czuje sensu, czuje żal do siebie samej

Gość gość
można przestać kogoś kochać?? To jest możliwe?

W twoim przypadku - TRZEBA. Zmarnujesz szansę na poznanie naprawdę kogoś wartościowego 🖐️

Gość gość
nie mogę uwierzyć w to, że On przestał mnie kochać, mimo tego czasu... Tyle wspomnień..

Gość gość
gadasz jak była mojego faceta.. sama chciała się rozstać a po półtora roku nagle się okazało, że był i jest najlepszym facetem z jakim miała do czynienia, że go nadal kocha. Teraz kiedy jest szczęśliwy z kimś innym i chcemy w przyszłości założyć rodzinę :(

Gość gość
gość gadasz jak była mojego faceta.. sama chciała się rozstać a po półtora roku nagle się okazało, że był i jest najlepszym facetem z jakim miała do czynienia, że go nadal kocha. Teraz kiedy jest szczęśliwy z kimś innym i chcemy w przyszłości założyć rodzinę smutas.gif x Wiele kobiet tak ma. Dobry facet jej się znudził a okazuje się, że z dobrym facetem można budować spokojną przyszłość

Gość gość
i skąd się bierze to "nagle przebudzenie" u dziewczyn takich jak Ty? Przecież ludzie się zmieniają, może on wcale nie jest już taki jaki był w czasie waszego związku

Gość gość
tak.. a potem taka jak Ty i jak ex mojego partnera nazywają normalne, bogu ducha winne dziewczyny: kochankami, zdzirami.. Bo związały się z wolnym od ponad roku facetem. Ale nie, znajdzie się zawsze taka mądra co się obudzi. Ok, rozumiem że się zdarza i tak ale to nie może oznaczać niszczenia czyjegoś szczęścia. Mam nadzieję że autorka tego próbować nie będzie

Gość AS30
oj odpusc sobie. to juz nie jest ten sam chlopak co wczesniej poniewaz teraz ma dziecko. spojrz na niego z tej strony: super chlopak ale z bagażem, to nie dla mnie.