Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AS30

ZNAM SUPER SPOSÓB NA ODMŁODZENIE I TANI

Polecane posty

Gość AS30

hej dziewczyny. ostatnio odkrylam super sposob na odmlodzenie postarzalej wiekiem twarzy. jest bardzo tani i skuteczny. moze nie prostuje zmarszczek (niewiem bo ich jeszcze nie mam) ale z pewnoscia dodaje swiezosci cerze, dodaje jej blasku i spokojnie mozna zrezygnowac z fluidu na rzecz kremu koloryzujacego np BB. ale sie ciesze. mam juz 30lat myslalam, ze mloda buzia to juz przeszlosc a tu niespodzianka:)

Gość gość
Przecież to już było znane od dawna. około 50% osób na świecie produkuje ten specyfik, a pozostałych 50% tylko ułamek procenta chce go stosować.

Gość AS30
ale ja nie pisalam o "sposobach azjatyckich". to o czym pisze to zupelnie cos innego. ps- ta 44 latka ze zdjecia wyglada na prawde super. tylko mam obawy czy to nie jakis fotomontaż.

Gość gość
mam dobra wiadomość taki wycug z zywokost możemy sami zrobić i nie tylko działa na skure ale wnika głebiej i leczy stawy kregosłupu opazenia stłuczeenia opisów i przepisów jest wiele w internecie

Gość gość
a dlaczego w azi nie ma alkoholików i narkomanów bo maja kudzu i uzywaja ja jako przyprawa ma lekawy gorzki smak przetestowałem na sobie i jak kiedys piłem wódkę i piwa traciłem na to pól wypłaty to teraz to wypije jedno piwo w miesiącu a pomogło mi na kłucie w sercu