Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sexy

czy wysłać doktorowi sms z życzeniai

Polecane posty

Gość zawsze sexy

kurcze, zastanawiam się jak to odbierze, co sobie pomyśli?

Gość zawsze sexy
*m ( co zemną?)

Gość gość
a co ty byś pomyślał gdyby pacjent wysłał ci życzenia świąteczne może się pośmieje z ciebie ale z pewnością połaskoczesz jego ego

Gość zawsze sexy
gdybym to ja dostała życzenia to pomyślałabym, że to miło z jej/ jego strony bo są Święta i ludzie którzy się "znają" tak robią a my się znamy i nie wiem gdzie tu coś śmiesznego? widocznie dr wyżej sra niż d**e ma

Gość gość
Skąd masz jego nr tel? Jest to jego prywatny numer, czy taki 'ogólnodostępny' dla pacjentów?

Gość zawsze sexy
jasne, że ogólnodostępny- przecież nie znam się z nim prywatnie. Ale to ja zadałam pytanie?

Gość Łoonaasdftgh
to juz nie modne najlepiej być w zwiazku z doktorem :) :P

Gość pani goscinna
rozumiem, ze jestes nim zauroczona, stad ten dylemat, tak? ;)

Gość gość
Gdybym ja dostała smsa od pacjenta, to czułabym się trochę niezręcznie. Ale co Ci szkodzi. Napisz, zobaczysz reakcję- czy odpisze, czy zignoruje i co dalej z tego wyniknie. W najgorszym wypadku nic ;)

Gość gość
Wyślij do mojego , pośmiejemy sie wspólnie :P

Gość zawsze sexy
Do gościnnej: nie wiem czy tak zrobie, waham się, mam pewne zdanie na jego temat.

Gość gość
doktorzy sa zazwyczja zajęci i nie interesuja sie pacjentkami , takze nie radzę..

Gość gość
Zwykła uprzejmość, świąteczne życzenia są niezręczne? No tak, przecież dzisiaj w modzie są chamstwo i cwaniactwo, a nie niemodne już zasady kultury.

Gość gość
a szepnać mu do ucha albo najlepiej w oczy nie możesz ::P szkoda ...:)):

Gość gość
Mój dziadek jest lekarzem - odkąd ma komórke to na kazde świete przychodzi mu sporo smsów z zyczeniami od pacjentów.. czesci z nich nawet nie kojarzy - ale i tak jes mu miło. Pisz smiało;

Gość doktpetghn
Wysyłanie sms do lekarzy to bardzo nieprzyzwoity nawyk , nie WOLNO! Tego nie mozna praktkować bo sa najinteligentniejszymi ludzmi

Gość gość
"doktpetghn bo sa najinteligentniejszymi ludzmi". Niestety tak nie jest, wielu do tego bardzo daleko.

Gość mozerftghrtgyh
grupa społeczna z najwyższej półki

Gość gość
Wysyłanie życzeń świątecznych to nie to samo co zasady kultury. Nie ma żadnej zasady, która by mówiła, że należy wysłać życzenia osobie świadczącej usługi- lekarzowi, prawnikowi, fryzjerce... Czym innym jest kulturalne zachowanie podczas wizyty a czym innym skracanie dystansu A mam wrażenie, że autorka właśnie na to liczy, bo gdyby tylko chodziło o pamięć i zwykłe złożenie świątecznych życzeń, to nie miałaby żadnych dylematów. Natomiast gdybym to ja dostała smsa od równolatka płc**przeciwnej, byłabym zaniepokojona jego intencjami, bo oczywistym byłoby, że życzeń nie składa tylko z wdzięczności za leczenie i że będzie chciał skrócić dystans.

Gość gość
Puknij się w głowę, skoro każde życzenia uważasz na próbę poderwania Ciebie. Zdaje się, że zbyt wysoko nosisz nos. Uważaj tylko, bo możesz w coś nim uderzyć.

Gość gość
Czyjeś intencje można łatwo ocenić. A na marginesie- jedni lubią, by łechtać ich ego na każdym kroku, inni z kolei oddzielają życie zawodowe od prywatnego (akurat ja należę do tej drugiej grupy). Myślę, że to dotyczy większości zawodów.

Gość gość
Ja też świadczę usługi i oddzielam życie zawodowe od prywatnego, ale w życzeniach świątecznych niczego zdrożnego nie widzę ani nie szukam żadnych podtekstów czy ukrytych motywów. Bo nie jestem narcyzem i nie uważam, że zaraz każdy na mnie leci. Co innego, gdyby napisał coś innego niż życzenia, to wtedy bym mogła coś podejrzewać i uciąć. Ale życzenia to życzenia. Dostaję je od klientów, im też je składam, tak samo jak rodzinie, lekarzom którzy dają pacjentom swoje numery czy innym tego typu ludziom. Niczego od nich nie chcę, zwłaszcza że z niektórymi z tych osób nie widziałam się od lat, a z niektórymi już nawet więcej nie zobaczę. Uważam tylko, że tak wypada.

Gość zawsze sexy
do gościa z 00:30: przeczytałam uważnie twój post i nie zgadzam się z tym co piszesz bo: *nie każda kobieta zyczeniami Świątecznymi chce od razu sktócić dystans a poza tym nie wydaje mi się żeby lekarz był jakimś innym facetem i pozwolił takiej na więcej. * jeśli miał by być tak jak piszesz to facet-lekarz właśnie do siebie nie ma dystansu * szkoda, że takie masz doświadczenia z doktorkami