Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brenan

kawa kawusia kaweczka

Polecane posty

Gość brenan

Kawa jaka jest każdy widzi. Uwielbiam kawę. Ale tylko z ekspresu, ewentualnie kafetierki. Unikam tych rozpuszczalnych. No i oczywiście świeżo mielona. A Wy jaką kawę pijacie? Czarną? Białą? Z cukrem? I pytnie kolejne: jako że Mikołaj mnie w tym roku nie odwiedzi, sama muszę sobie zrobić prezent. Czy ktoś pił kawę z tej serii? www.trafika.pl/pl/p/Kawa-ziarnista-BEANBUDDIES-BLEND-No-1-480g./1125 czy jest dobra? Jeśli nie jaką inną w podobnym klimacie możecie polecić?

Gość Wypij Kawe pl
Próbowałam wiele kaw, ale żadna nie zaspakajała oczekiwań. Teraz piję tylko 100% arabicę z plantacji w Brazylii z ganodermą (reishi), kawę alkaliczną, czyli o odczynie zasadowym. Ma dodatkowe zalety, bo jest nie tylko bardzo smaczna, ale także zdrowa, ponieważ odkwasza organizm. wypijkawe.pl

Gość gość
Mi ostatnio zasmakowała kawa rozpuszczalna douwe egberts karmelowa z mlekiem i brązowym cukrem ;)

Gość gośćććććććććććć
ja też lubię rozpuszczalną, ale wyczytałam, że zawiera np. nikiel, w necie można znaleźć info

Gość tomaszpe8
Ja też piję od groma kawy :D W ogóle nie wyjde z domu, jeśli nie wypiję jej wcześniej. Taki nawyk. No a co do polecania jakiejś nowej, "niesieciówki" to spróbuj którejś z cafe rene - tutaj link http://caferene.pl/?k=katalog&w=&d=1