Gość aaannaa Napisano Grudzień 20, 2013 Witam, chciałabym poznać waszą opinię. Znalazłam na slipach męża spermę, przypadkowo spojrzałam gdy szykowałam pranie. Zastanowiło mnie to, bo dzień wcześniej niespodziewanie się wykąpał. Zwykle kąpie się tylko jak mamy się kochać. czyli raptem jakieś 2 razy w tygodniu. A wtedy włożył też nowe gatki, W ogóle od jakiegoś czasu jest niemiły dla nas, tzn dla mnie i syna. :Poza tym dowiedziałam się że w pracy bajeruje dziewczyny, Nie wiem na ilu punktach ale ma jakieś sympatie, zwraca się do nich słoneczko, przynajmniej do jednej. czy to normalne tak nazywać klientkę? Poza tym dzień po tym gdy znalazłam spermę na gatkach, weszłam na jego konto na nk i tak szukałam potencjalnej sprawczyni tej plamy na gatkach, i jakaś której nie znałam składała mu życzenia, weszłam na jej profil, ale już z mojego profilu, 2 dni póżniej chciałam sprawdzić jak ona się nazywa, bo zapomniałam, a ona w tym czasie zlikwidowała swój profil. Dla mnie to dziwne. Mąż stwierdził, że mam paranoję, bo przecież to normalne, że jak ja weszłam na jej konto, to ona miała prawo tak postąpić, bo przecież wie że zdarzają się tak zazdrosne żony jak ja. Ale dla mnie to dziwne, bo gdyby mój profil oglądała żona jakiegoś kolegi, to do głowy by mi nie przyszło likwidować profil. Powiedzcie co o tym sądzicie, bo mąż każe mi się leczyć psychicznie. Wspomnę tylko, że już kiedyś zdradził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach