Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marialuisa90

depilacja okolic intymnych

Polecane posty

Gość marialuisa90

hej dziewczyny! chcę was zapytać, czy istnieje jakaś metoda STAŁEGO utrzymania okolic intymnych w stanie gładkośc****onieważ: - aby wykonać skuteczną depilację woskiem, trzeba najpierw zapuszczać włoski do odpowiedniej długości - u mnie to ok. 2 tygodnie... - z kolei jeśli chodzi o golenie maszynką, to w moim przypadku również muszę troszeczkę odczekać, bo kiedy włoski są krótkie, to zostają mi krostki i ranki i nie za ładnie to wygląda. czy w grę wchodzi już tylko laser, czy może znacie jakieś ciekawe metody bez konieczności zapuszczania się na jakiś czas?;) z góry dziękuję!

Gość jaskolka96
ja stosowałam Bielenda Vanity krem świetny nawet na 'mocne' włoski, nie miałam przez kilka dni, ale wróciłam tak czy inaczej do maszynki, bo nie chciało mi się czekać tych 15 min z kremem na niej :) ale go polecam!

Gość marialuisa90
mam złe skoajrzenia z bielendą, już 2 produkty mnie uczuliły, ale może się odważę, dzięki :)

Gość gość
Przy laserze nie musisz sie 'zapuszczac" bo poprostu sie golisz miedzy zabiegami, ja mam teraz rozpoczeta serie lasera w krakowie w Laime na bikini i mysle, ze to najlepsza z opcji, bo po wosku u mnie wychodziły wiecznie krostki a depilator mnie za bardzo boli i tez krostki.

uuu to mialas nie farta, ja mam uczulenia na kosmetyki innych firm wlasnie niz Bielenda i stosowalam ten krem i jest swietny :)

każdemu odpowiada co innego. Mi akurat najbardziej odpowiada depilacja plastrami. Włosy odrastają dosyć wolno i nie są kujące. Podrażnień też nie mam, a przy używaniu maszynki było różnie..

Gość gość
Dla mnie najlepiej działa depilator, tylko że trzeba się namęczyć no i boli oczywiscie nieznośnie za pierwszym razem. Ale po niczym innym nie osiągam stanu takiej idealnej gładkości :). Nic nie swędzi, nie wrasta, nie przeszkadza. A kremy do depilacji palą mnie jakbym sobie kwas na skórę nakładała ;)

Gość gość
Na mnie najlepiej działa depilacja pastą cukrową.

Gość gość
Miranda, nie kupuję i nie robię sama :) chodzę do salonu kosmetycznego :)

Gość gość
mi odpowiada wosk, ale niestety trzeba mieć wloski o długości kilku milimetrów przynajmniej, na podrażnienia pomaga mi provag żel, ale rzadko miewam jakieś krostki na szczęście, wydaje mi się, że pasta cukrowa będzie ok, łapie małe włoski, depilator - jak ktoś wytrzyma ból, najbardziej trwały byłby laser, ale ten zabieg też trzeba powtarzać i jest droższy

Gość gość
przestań spamować tym góóównak srelem!!!!!!! :o