Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malykalkulator

Zarobilismy w tym roku średnio 24 tys pln netto miesięcznie

Polecane posty

Gość gość
my sporo wiecej, ale przezciez na kafe i tak nikt nie uwierzy, bo mamuski tylko wszedzie biedę widzą ps. 24tys mcznie srednio to tez super kasa:)

Gość gość
ja nie wiem ,ciagle piszecie o braku pracy-a ogloszen zatrzesienie z roznych branz,jak to jest???????wolicie na socjalu w domu siedziec i narzekac???

Gość gość
taaa, bieda woli klepać biede niz poprawaic swoj standard zycia i kazdemu na kafe pisac,ze klamie jak ma wiecej niz 3 tysie miesiecznie:D:D:D

Gość gość
to ładne pieniądze:)

Gość gość
ogłoszeń owszem jest masa, ale jeszcze więcej osób szukających pracy. u mnie w firmie do marketingu na 1 miejsce stratowało 35 osób, do handlu 40. najłatwiej jak ktos ma znajomosci

Gość gość
Naprawdę wierzycie w takie bzdury? Jak się zarabia taką kasę to się nie ma czasu na wypisywanie takich pierdół na kafe. Bo i po co. Prowokacja i tyle.

Gość mamaiżonaaa
a co ma zarabianie kasy do pisania na kafe:D my zarabiamy bardzo duze pieniadze i jakos czasem tez pisze na kafe:D no moze nie jak wy nałogowo, ale teraz akurat mam czas

Gość gość12345mmmmm
no ja tez nie wiem, co to ma za zwiazek:D to forum tylko dla biedakow??? bo jak tak to faktycznie ludzi fantazja ponisoła ostro:D

Gość gość
my troche mniej, ale tez nie jest źle, a jak na Pl to wrecz z***biscie;)

Gość gość
Ciekawe czy wszyscy od tych swoich kokosow placa uczciwe podatki ? :-P

Gość gość
no a jak inaczej, u mnie w miescie skarbowka ostro dziala, kontole non stop:) ja mialam 2 w tym roku, ale luzik;)

Gość wrednarudamalpa
jejku ale tu pełno pierdo/lonych zazdrosnic:D ze tez takie dno lazi po swiecie i dobrze wam zazdrosne piz/dy ze nic nie macie a tym co dobrze zarabiaja gratuluje i zycze aby w nastepnym roku było jeszcze lepiej:)

Gość gość
A mnie zastanawia czy ktoś tu nie myli przychodu z dochodem :) a jaki podatek zatem odprowadziliscie do US z tytułu Pit czy Cit :)

Gość wrednarudamalpa
taaa i jeszcze c***odamy kwotę podatku to sobie wyliczysz ile ludzie zarobili:D idiotka chyba kto ma firmę to nie pomyli symboli:D qrwa jaka kretynka:D

Gość gość
Ja dochód roczny mialam w wys 24 tys zl (przy zarobkach 2050 zl brutto m-cznie). A moj mial 68 tys w zeszlym roku, a teraz powinien na PIT miec duzo wiecej, bo zarobki polepszyly sie.

Gość gość
ale tu mowa o miesiecznych a nie o rocznych!!!!!!!!!

Gość gość
ej bogaczki, niedlugo zalozycie temat: czy placili juz rodzinne?

Gość gość
Piszecie, ze niektorzy sa zawistni? A WY jakie jestescie chwalac sie wszem i wobec***puszac przed innymi? Nie wiecie, ze w Polsce najnisza krajowa to 1200 na reke?! To ze wam sie udalo rozkrecic dzialalnosc nie swiadczy jeszcze o waszej nadzwyczajnosci, a jedynie o przypadkowym wyczuciu rynku. Wiec z laski swojej przestancie patrzec z gory na ludzi, ktorzy maja mniej, bo klasy i taktu nie kupicie za zadne pieniadze.

Gość gość
a mnie umarla mama i te pieniadze to sobie moge wsadzic....nic mnie nie cieszy

Gość gość
klase i takt to ja ma wobec klientow, dlatego mam to co mam:D a mamuski z kafe mnie nie obchodza wcale i nie jest mi ich zal:D

Gość gość
no wlasnie...co nas obchodza biedne mamuski piszace na tym forum, mialam pomysl na biznes, zaczynalam majac 5 tys i bez zadnego kredytu a teraz mam duze pieniadze, tylko dzieki sobie;)

Gość gość
Mam kasy oporowo, ale mam qrwa raka i co mi po kasie ? Żyje jak na bombie już kilka lat , to dla tych co chwalą sie kasa ku przestrodze :o

Gość mmhmmmmmmmmmmmmm
raka mozna miec majac kase i jej nie miec

Gość gość
kafeteria to specyficzne miejsce, tu sa tylko 3 grupy spoleczne:1. biedacy bez pracy 2. bogacze zarabiajacy po 25000+ miesiecznie 3. ci, ktorzy wyjechali za granice

Gość gość
ja mieszkam w malym miesscie. pracy nie mamy. a jak jest to tylko dla znajomych. duzych zakladow pracy jest 2-3 . gdzie ciagle zwalniaja. wszystko nowo otrawrte zaraz pada. nie ma zbytu. wiec co otowrzyc zeby zarobic????????

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Mam kasy oporowo, ale mam qrwa raka i co mi po kasie ? Żyje jak na bombie już kilka lat , to dla tych co chwalą sie kasa ku przestrodze x x tez znam 2 osoby co maja raka i nie maja kasy wiec daruj sobie te wypociny

Gość gość
ja i mąż zarobiliśmy ok 150 tys zł za granicą w tym roku ale najlepsze jest to że mamy wielkie g....wno. Dom w kredycie, stary samochód, dzieckiem się zajmujemy na zmiane nie wiem naprawdę na co ta kasa idzie. oszczędności z kilku lat mamy raptem 10 tys euro a to w zasadzie nic jak na tyle pracy. Wystarczy, że pojedziemy na urlop do Polski na 2 tyg i kilka tys zł przepada jak kamfora.

Gość malykalkulator
ale z Was niektórych wredne baby

Gość gość
ja zarobiłam przez dwanaście miesięcy dokładnie 20 236,87zł. to dużo czy mało? serio pytam;) to moja pierwsza praca więc nie wiem jak jest z tymi zarobkami. ;)