Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rotawirus pomocy

Polecane posty

Gość gość
oki dzieki

Gość gość
jak bawi się i biega to ok. nie jest z nią źle. tak jak wcześniej pisałam jak zrobi się dziwna to szpital. póki co wciskaj jej wodę, sok po łyczku co kilka minut i będzie dobrze. patrz czy nei ma gorączki, bo jak dostanie gorączki (więcej jak 38, jak mniej to nie zawracaj sobie głowy) to więcej pić.

Gość gość
ma 37, 3 daje jej co chwile wode

Gość gość
to spoko, nie jest źle. zajmij się świętami, wciskaj małej wodę i nie przejmuj się :) jak będzie miała powyżej 38 daj jej nurofen czy paracetamol. może to tylko jeden gorszy dzień. wesołych świąt :)

Gość gość
dzieki i wzajemnie:)

Gość gość
nie strascie dziewczyny. dziecko biega,bawi sie i od czasu do czasu wymiotuje, to nie tragedia. nawet jutro jeszcze moze. poki pije,nic jej nie bedzie. malo,a czesto. nie chce jesc-nie musi. nawet jutro. do szpitala nie traficie,bo z opisu widac,ze wszytsko ok.

Gość gość
no wlasnie pije rozpuscilam jej w kubusiu wodzie acidolit zamiennik orsalitu teraz nie wymiotowala ale mowi ze ja brzusio boli ale to pewnie normalne mam nadzieje ze szybko minie

Gość gość
Moja mala zlapala rotawirusy w szpitalu! 5 dni miala najpierw wymioty dwa dni a pozniej biegunka. Ma 3 latka. Nas z mezem tez zarazila i tydz juz jak mamy biegunki

Gość gość
no tak wiec swieta pewnie mamy z glowy nawet nic nie przygotowuje zobacze w poniedzialek moze cos zrobie nie chce mi sie o tym myslec narazie

Gość autorka1tematu
mi tez zaczelo sie we wtorek i do tej pory trwa wiec napewno zarazilam mala ale to dziadostwo w sumie pierwszy raz to przechodzimy

Gość autorka1tematu
ma 37,4 wiec temperatury nie ma

Gość autorka1tematu
a dziewczyny ile moze dzialac zastrzyk przeciw wymiotny? bo mala dostala rano i boje sie ze jak przestanie dzialac to znowu bedzie wymiotowac