Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukaszzz

Prawiczek szuka nauczycielki

Polecane posty

Gość Łukaszzz

Hej , mam na imie Łukasz mam już prawie 19 lat i chciał bym w końcu posmakować kobiety , poczuć ja , zobaczyć jak to jest , nie mam jakichś wygórowanych oczekiwań co do Cb , jedynie oczekuje dobrej lekcji ! ;P Napisz do mnie :* , Pozdrawiam Całusyy :**

Gość gość
najpierw wyjmij łape z gaci i wyjdź w końcu z domu

Gość gość
dobra lekcja to taka zebys za bardzo nie chcial bo wtedy pozostanie ci tylko szybkie spotkanie z szybka panienka, chyba ze o to ci chodzi, poznaj dziewczyne a moze juz znasz i pomysl o niej nie jak o befsztyku na talerzu ale jak o kobiecie ktora tez ma swoje odczucia i moze numerek od zaraz to nie dla niej, jesli poznasz seks od zdrowej strony czyli kiedy bedziesz go uprawial z kims na kim ci zalezy wtedy wspomnisz mojego posta i pomyslisz o tym ( mam nadzieje :) ) co napisalam szanuj sie w wyborach jakie dokonujesz a wybor uszanuje ciebie - i na tym to polega.

Gość Łukaszzz
Dziekuje za z******te rady ; ]

Gość gość
Ile masz kasy na "poznanie" panienki?

Gość Łukaszzz
Hmmm .. jakieś propozycje ? :>

Gość gość
300zl i pierwszy raz w burdelu powinienes zawitac . Tam panienka zawodowiec objasni ci sztuke *****ia. Panienki nielubia facetow ktuzy niewiedza w ktora dziure sie pchac:-)

Gość Łukaszzz
Wiem w którą dziurkę pchać ;D kilka razy robiłem koleżanką palcówkę i 2 minetki tez sie przytrafiły ale nic poza tym .. ; / Burdel ..w sumie to też nad tym myśle ;d ostatnio nawet bylismy z kumplami u k***w na palce ;D Alee to nadal nie too ... ; ]

Gość gość
nie ma nic bardziej zalosnego niz prawiczek w lozku ,zeby go jeszcze uczyc co i jak porazka kompletna

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html