Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ucisk przy oczach ból kości nad brwiami POMOCY

Polecane posty

Gość gość

witam, od dłuzszego czasu mam niepokojace objawy: bolą mnie te kości nad brwiami, myslałąm, że to zatoki, biore ibuprom zatoki, sinulan, ból głowy przeszedł, ale tam nie :( i widaje mi sie, ze gorzej widze. Byłam u 2 okulistów, ale jakiejs wiekszej wady nie mam i wszytsdko z oczami niby ok...Nawet czasem ciezko mi oczy otworzyc...:( miałam robione badanie ultradzwiękami i wyszło, ze mam w prawej zatoce czołowej wydzieline. Na laryngologa nawet prywatnie trzeba czekac. Czy ktos ma podobne objawy? Co to moze byc? Dziekuje i pozdrawiam

Gość gość
podnosze

Gość gość
moze migrenowe bole?

Gość gość
Miałam coś takiego. Mnie pomógł masaż głowy. Uciskanie jej. Brałam tez pare tabletek naproxenu.

Gość gość
dzieki za wpisy. ból głowy jeszcze bym przezyła, ale ten ucisk w oczach :( to takie uczucie jakby scisnać sobie nos i widziec troche tak z zezem :( a masaż głowy samemu robic? jak?

Gość gość
Kup sobie AFRIN aerozol do nosa. Miałam teraz dwa miesiace sensacji,zaden lekarz nie wiedzal czy to zatoki,czy wirus czy tez alergia.Bol ten sam ,w tym samym miejscu co u Ciebie.Kupiłam tyle leków przeróznych i nic nie pomagało.Wapno,przeciwalergiczne,syropy ,płyny izotoniczne,cuda wianki i nici. W koncu weszłam do apteki w galerii bo z nosa ciekła woda,ból w okolicy brwi i tam na pólce z lekami poczytałam i znalazłam własnie Afrin.Zapusciłam, do nosa chyba z pięc razy i czuje sie jak nowonarodzona.Moze Tobie też by to pomogło:)

Gość gość
To masz tak samo jak ja, mnie dosłownie bolało patrzenie, oprócz głowy. Taki dziwny ból , myślałam, ze migrena, ale zaslonilam zaslony, chcąc iść spać opi dalej bolało. Masaż możesz robić sama, po prostu ściskaj głowę ze wszystkich stron, albo popros mamę czy kogoś. Chodzi o jakieś nagromadzenie płynów które jakby trzeba odcisnac. Ja chodzę na basenie pod taki masaż wodny. I daje go na głowę.

Gość gość
dziekuje za porady. Afrin mam w domu, to go wyprobuję, nie zaszkodzi. Bede sobie robić masaż glowy, to tez nie zaszkodzi. A jak pisałam mam wydzielinę w zatoce czołowej, to moze to tak uciska... To widze, ze jest wiecej osob cierpiących na takie dziwne objawy :( Pozdrawiam i oby mi przeszło!

Gość gość
a ten masaz na głowę na basenie C***omógł? czy dalej masz takie objawy? Jak długo się u Ciebie utrzymywały?