Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soul of soul

DZIEWCZYNY jak i kiedy pytacie partnerów o ich przeszłość seksualną

Polecane posty

Gość ja jestem prawiczkiem
moorland, a jak umawiam sie z dziewczyna na randki, do kina itp. a ona dalej sie bzyka z f**k friendem (bo przeciez ze mna jeszcze w zwiazku nie jest i na razie dalej jest singielka) to tez nie moja sprawa i nie mam prawa tego oceniac?

Ja uważam, że nie ma w tym nic złego, jeśli partnerzy będą chcieli porozmawiać o swojej przeszłości seksualnej, ale bez przesady. Raczej nie na miejscu jest mówienie, co gdzie jak i ile razy się robiło, bo chodź nie jest się już w związku z eks, to obowiazuje jakaś lojalność i uczciwość wobec dawnego partnera.

soul of soul, a jak dziewczyna sie z kims nowym umawia, a z jakims kumplem dalej uprawia seks bez zobowiazan to tez jest ok i nie musi o tym mowic nowemu chlopakowi, bo przeciez nie jest z nim w zadnym oficjalnym zwiazku?

Zapytać zawsze można, ale lepiej nie wypytywać o najdokładniejsze szczegóły. Z drugiej strony zależy dużo od podejścia, niektórzy lubią o takich rzeczach opowiadać.

to jest kwestia tego kogo sobie dobierasz, jaką osobę , z jakimi wyznawanymi wartościami. Poza tym, myślę,że będziesz zdrowszy jesli nie będziesz sobie wyszukiwał takich skrajnych radykalnych przypadków

moorland, zawsze jest ta nutka niepewnosci, ze mozna trafic na kogos o przeszlosci nieciekawiej. dziewczyny maja za soba dzisiaj: sponsoring ass to mouth ostry anal w roznych pozycjach przygodny seks deep throat seks z roznymi tandetnymi playboyami np. z pustakami z dyskotek, ktorzy nie skonczyli zadnej szkoly szybkie pojscie do lozka z kims uklady f**k friends zdrady romanse z zajetymi trojkaty i wielokaty otwarte zwiazki z przyzwoleniem na obustronne zdrady mnostwo partnerow za soba mnie to wszystko przeraza.

pisze ogolnie o mozliwych konfiguracjach. a srodowisko mam spoko, ale kolezanki jakimis super cnotkami, ktore mialy tylko 1 partnera niestety nie sa.

Gość gość
on mnie bne pyta ,ja tez nie pytam.Jestesmy tu i teraz razem .Wscibskosc nie lezy w mojej naturze :).Zostawiam ta sfere babciom po 80 siatce :)

Gość gość
Moorland mnie przeraża twoje środowisko.... x To środowisko to cały kobiecy świat

tak, czy inaczej dla mnie, prawiczka przeszlosc jest niewazna. nie po to jestem prawiczkiem, by brac sobie dziewczyne po przejsciach.

Gość gość
jestes prawikiem, bo nikt cie nie chce, a nie dlatego, ze trzymasz swoj skarb dla jedynej ksiezniczki pieprzony przegrancu zyciowy :D

tak, cały świat kobiecy, łącznie z Twoją matką, siostrą córką, mną i Moorland, wszystkie kobiety to wtzielone zuo i zepsucie. już doszedłeś? życzę Ci, żebyś wkładał zaraz po Murzynie:)

prawiczek - powiem ci teraz coś strasznego...mało kto będzie zainteresowany twoją cnotą *grzmot za oknem*.

raczej porządna może mieć obawy przed prawiczkiem o ile czyta kafe to już normalniejszy i zdrowszy bywa *****cz niż z****** prawik z kafe:)

Gość gość
nie moge już z tego prawiczka :D

moorland, to ze jestem prawiczkiem to nie jest jakas wielka, moge miec wiele innych zalet. cenie po prostu sobie zdrowy rozsadek i nie bawia mnie panie, ktore sypiaja na wakacjach przygodnie z arabami.

ale jak będziesz zakładał, że wszystkie takie są to prawiczkiem już zostaniesz.

nie zakladam tego. jednak do kobiet podchodze z pewna doza dystansu, w zadnej sie od dawna nie zauroczylem. czasem jakas mi sie podoba, ale to wszystko.

Gość gość
nie, never!

a jak kobieta sie wstydzi przeszlosci, to znaczy ze ma cos do ukrycia.

hmm, no normalnie pytamy. podłączamy do wykrywacza kłamstw, w dłoni trzymamy pejcz, w drugiej toporek do odcinania palców. przywiązujemy delikwenta do krzesła, walimy pejczem i pytamy, a jak skłamie to odcinamy mu po jednym palcu.

ja uważam, że ten kto wymyślił na kafe ten mem "prawiczek", serię projektów czy nie wiem jak to nazwać... ma coś ostro z deklem:D

soul of soul x już się tak nie jaraj nienawiścią:) mój Ty zacietrzewiony osiołku:) możemy być psiapsiółami najlepszymi na forum:D trochę dystansu. chcesz? idziemy na piwo?:D