Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soul of soul

DZIEWCZYNY jak i kiedy pytacie partnerów o ich przeszłość seksualną

Polecane posty

Gość soul of soul

Jak w temacie. Boicie się usłyszeć odpowiedzi?

Gość soul of soul
up up up

Gość gość
Musiałabym być szpetną i zakompleksioną idiotką, aby o to pytać. Mężczyźni na poziomie też o takie sprawy nie pytają. Nie wiem i nie interesuje mnie to; podejrzewam, że kilkadziesiąt, bo jest mi z nim świetnie, jemu ze mną też, inaczej nie bylibyśmy razem.

Gość gość
tylko frajer nie pyta kobiety o takie sprawy! Szanujący się mężczyzna nie chce puszczalskiej zaś kobiety nie chcą prawiczków a *****czy więc dla nich facet powinien sypiać z jak największą liczbą kobiet

Gość gość
A kiedy w planach jest związek :)

Gość kafe observer
Szanujący się facet nie chce puszczalskiej, ale kim jest ten facet jeśli on zaliczył masę takich puszczalskich? W czym jest lepszym? To wypaczony standard kafe, ze kobiety nie chcą prawiczków, bo w życiu realnym dziewictwo, czy prawictwo, to nie powód do wstydu ani przeszkoda do szcześcia,

Gość gość
kafe observer Szanujący się facet nie chce puszczalskiej, ale kim jest ten facet jeśli on zaliczył masę takich puszczalskich? W czym jest lepszym? x Taki facet to doświadczony facet i za to kobiety takich facetów sobie cenią

Gość gość
Frajer pyta, bo się boi, że nie zadowoli kobiety, dlatego woli niedoświadczone naiwniary, heh. Gość 2013-12-21 13:20:26 - racja.

Gość kafe observer
mhm, ciekawe, czy pożadna, wartosciowa kobieta wolałaby żeby facet miał na koncie 20,30 lasek, czy może kilka albo nawet żadnej .. i żeby wspólnie się wszystkiego uczyli, bawili tym?

Gość gość
Mój facet jak go poznałam miał małe dośw. seksualne mimo 30 na karku i świetny z niego facet w łóżku i poza nim ;)

Gość gość
Nie pytam - jest mi to zupełnie obojętne. Liczy się tu i teraz. Obecny facet coś tam sam wspominał o swojej byłej narzeczonej np. ale kompletnie nie byłam zainteresowana kontynuowaniem tematu.

Gość soul of soul
kto się przezywa ten sam się nazywa :) Niesamowity poziom, wyzwisko i zero argumentów :) Odrób lekcje i dopiero wróc ;)

Gość do gość
jak mial male doswiadczenie kolo 30tki to pewnie zaden z niego przystojniak. przystojni faceci w tym wieku zwykle sa juz mocno doswiadczeni.

Gość ja jestem prawiczkiem
i przeszlosc partnerki jest dla mnie wazna

Gość gość
A czy dziewice nie onieśmiela świadomość że facet miał przed nią marsę kobiet?

tez nie pytam bo mnie to nie interesuje to prywatna sprawa kazdego czlowieka

Gość gość
U mnie to jakos samo wyniklo,zadne z nas nie wstydzilo sie swojej przeszlosci i w sumie wiem nawet co robil w lozku ze swoja byla partnerka. ;) Ale my nie mamy przed soba zadnych tajemnic.

przeszlosc seksualna to bardzo wazna sprawa, bo inaczej wiazanie sie z kobieta to jak kupowanie kota w worku. nie jestem w tej sprawie tolerancyjny, a moglbym byc. nie uwazam przeszlosci seksualnej za nic zlego, poza tym mam swoje preferencje i jestem cierpliwy oraz wymagajacy. sam steruje swoim zyciem i posiadanie partnerki na sile mnie nie interesuje. na razie starcza mi cierpliwosc, by czekac na kobiete zblizona do mojego idealu.

Gość gość
Tamari tez nie pytam bo mnie to nie interesuje to prywatna sprawa kazdego czlowieka x Jak Cie ktoś syfem zarazi to nadal to nie będzie twoja sprawa?! :P

syfem to teoretycznie moze mnie zarazic ktos kto mial 1-2 a nawet zero bo nie tylko przez stosunek seks mozna sie nabawic kiły czy innej wenerycznej, wiec durny komentarz poza tym jest cos takiego co sie nazywa prezerwatywa jesli nie wiesz...

Gość soul of soul
Nie a tylko do osób twojego pokroju którym argumenty nie są potrzebne do szczęścia i nie widzą w ich braku żadnego problemu ;)

tak, czy inaczej, to lepsze jest wrogiem dobrego. i zawsze bede dazyl do tego, zeby zwiazac sie z partnerka, ktora nie ma niepokajacej przeszlosc****owiecie, ze najwazniejsza jest milosc albo ze dziewica tez moze zdradzic. to ja odpowiem, ze milosc nie rodzi sie od razu, a nawet jak dziewica mnie zdradzi i zwiazek sie skonczy, to do momentu zdrady bedzie on ok. a jak panna na dzien dobry bedzie miala niepokajaca przeszlosc, to zwiazek od samego poczatku bedzie kiepsko strawny, jak stary, mocno tlusty i twardy sum pospolity.

Gość gość
ja jak obecnego partnera poznalam i na ktoryms spotkaniu postanowilam ze mu loda zrobie to jak juz zaczelam mu obciagac to sie go zapytalam ile przedemna mu to robilo i czy robie mu dobrze,ani slowa na to pytanie nie uslyszalam,ale gdy juz skonczylam to sie mnie zapytal czy bede sie z nim bzykala,

Gość gość
kobiety będą mówiły, że przeszłość seksualna nie ma znaczenia albo, że tylko nieudacznicy pytają się o nią kobiety ale mówią tak bo same pragną facetów, którzy mieli pełno kobiet na koncie.

Gość soul of soul
;)

ja mam nadzieje, ze trafie na uczciwa, ktora nie bedzie miala nic specjalnego do ukrycia. a jakbym poznal taka, ktora umawiajac sie ze mna dalej bzyka sie z f**k friendem, to bym pogonil od razu.

a ty tamari juz kiedys pisalas, ze jakby chlopak sie spotykala z dziewczyna (umawiajac na randki) to ona by dalej miala prawo sypiac z f**k friendem, bo przeciez nadal bylaby singlem i w zwiazek z tym chlopakiem jeszcze nie weszla. :O

Myślę, że kiedy pojawiają się rozmowy o seksie można spokojne zapytać (ale zapytać, nie inwigilować!).