Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mycha2645

Zapalenie pęcherza

Polecane posty

Gość Mycha2645

Od miesiąca lecze się na zapalenie pęcherza. Najpierw lekarka dała mi furagin, bez wcześniejszych badań moczu. Po 10 dniach brania go, zleciła mi zbadać mocz. Leukocyty dalej mialam podwyzszone, a ból nie ustępował . Zrobiłam posiew , ale nie było żadnych bakterii. Lekarka dała mi NOLICIN, i przez pierwsze 7 dni było naprawdę okej, ale teraz znów ból powrócił. Co zrobić ? Czy zmienić antybiotyk ?

Gość gość
a bralas oprócz tego jakies inne leki? na inne schorzenia?

Gość Mycha2645
Nie, dodam tylko , że od urodzenia mam częste zapalenie pęcherza, ponieważ mam podwójny kielich nerkowy. Lekarka stwierdziła , ze nie opłaca się tego operować.

Gość te jehowy jedne
Też kiedyś przez to przechodziłam, masakra. Też na początku brałam Furagin i jakieś antybiotyki, ale nie pomogło potem doszedł ból nerek i się okazało, że to zapalenie kłębuszków nerkowych, choć w posiewach i badaniu krwi to nie wyszło, dopiero po bólu nerek i USG mnie zdiagnozowali. Generalnie profilaktycznie zaleca się preparaty z żurawiną jeśli ktoś "ma skłonność" do zapalenia pęcherza. Więc warto to przyjmować po skończeniu leczenia :) Życzę ci, żeby to nie było aż tak poważne jak w moim wypadku, dużo zdrowia :)

Gość gość
Jak zawsze kafeteria mnie zdumiewa - właśnie wróciłam z apteki z furaginem, pierwszy raz w życiu (mimo 30-stki na karku) przytrafiły mi się problemy z pęcherzem. Wchodzę na kafe i proszę - temat dla mnie! :)

Gość Mycha2645
jakie masz objawy ? ja w furagin przestałam wierzyć