Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko UK i UK napiszcie coś o Australii

Polecane posty

Gość musi sie gdzies wykazac
bo w realnym swiecie nie moze

"gość wiecie co? szkoda mi tej ror ona wg. nie kapuje,że wiara ma z niej polewkę biedactwo znowu będzie musiała to skopiować i poniżej dodać swój komentarz ps. no, no, no, co ty nie powiesz, interlokutor to rozmówca no,no ,no, no (kręci głową z niedowierzaniem) polska język trudna język" xxx a ta dalej zasmieca topik jakimis swoimi obesesyjnymi przemysleniami na moj temat;-) zobaczcie - jak dobrze zna moje nawyki, no coz godziny spedzone na 'tropieniu' moich postow przynosza efekty;-) ;-) ;-)

" [zgłoś do usunięcia] musi sie gdzies wykazac bo w realnym swiecie nie moze" xxx no to mnie laska 'rozgryzlas';-) ;-) ;-) kazdy sie bawi jak "umi" - ty na przyklad nie rozumiesz tematu wiec mozesz chcociaz sobie popisac cos o interlokutorach, im wiecej obrazania i wlasnych opinii tym jak sadze dla ciebie samej weslej, co nie?;-)

Gość gość
44 C w Melbourne..i wreszcie koniec...!!!ufff co za lato w tym roku. Niedlugo lece do Sydney..mam slub w Hunter V...juz nie moge sie doczekac..wszystko przygotowane..nie ma to jak dobry plan!!! Mam tylko maly problem, porysowlam samochod narzyczonego..on wraca za kilka dni z argentyny..znacie jakis sposob aby to zlikwidowac..To sa takie malerysu..widac primer...:(( czytalam ze jakies woski sa dobre ...

Gość no i sie wszytskie pozagryzaly
nawzajem...

Gość gość
Nie sadze by sie pozagryzaly.Po prostu tym normalnym szkoda zycia na trole kafeteryjne i poszlu zyc:-) a trol jak nie ma zywicieli to siedzi cicho.

Gość gość
amen:)

Gość buyyaaa
jestem ROR i jestem najmdzrejsza na swiecie, wiem wszytsko bo tak jest napisane na kafeterii..a jak nie wiem czegos to i tak bede sie spierac ze wszytskimi bo tylko ja mam racje. A mam racje bo mamusia mi zawsze to mowi..a tak w ogole to mialam ciezkie dziecinstwo i teraz sie wyzywam na wszystkich...tak powiedziala mi moja psycholog:)

Gość krooopka jedna
czy jest praca w AU dla grafików komputerowych?

Gość answer me please
CZY jesli znam kogos kto jest wlascicielem restauracji to czy mam szanse na wyjazd? Czy z tego powodu ze nie jestem na liscie zawodow ktorych oni chca (skonczylam pedagogike resocjalizacyjna) to czy sa szanse na 1.studia podyplomowe z funduszow UE (gdzie sie dowiedziec ) 2.wyjazd do pracy w charakterze kelnerki dziekuje za odpowiedz

Gość autorka aa
Do goscia pytajacego o prace dla grafika. Lista ktora Ci tu ktos podal ma slaba korelacje z faktycznym zapotrzebowaniem w danym zawodzie. Pomimo tego, ze w teori jest odpowiedzia na zapotrzebowanie rynku. Szukaj na stronach z ofertami pracy.. Co do studiow podyplomowych finansowanych z UE to mysle, ze lista sol nie jest wazna to nie Australia placi tylko unia..swoja droga to UE raczej nie zlaezy byzaplacic za kogos kto tam zostanie:-) Kelnerka bez PR (skoro zawodu nie ma na liscie) ...y sobie pokelnerowac masz dwie legalne opcje a) zakochac sie w Ozzi'm i wiza studencka (zakladam, ze obywatelstwo masz tylko pl) Pozdrawiam moze ktos wie wiecej i cos napisze:-)