Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katarzyna Bratkowska zamierza w Wigilię usunąć ciążę

Polecane posty

Gość gość

Feministka Katarzyna Bratkowska zapowiedziała że w Wigilię usunie ciążę. Ma do tego oczywiście prawo (to jej ciało i jej dziecko), ale żeby akurat w Wigilię Bożego Narodzenia ?

Gość gość2
czytałem o tej babce i stwierdzam że pomijając wszystkie sprawy religijno - etyczne powinno sie ją skierować na przymusowe badania psychiatryczne:o a dodam że jestem przeciwnikiem całkowitego zakazu aborcji

Gość gość
chyba musi byc bardzo samotna :o

Gość oczywiscie to jest czysta
prowokacja z jej strony, ale ogólnie usuwanie ciąży mi nie przeszkadza - jestem za tak samo nie przeszkadzają mi geje, dopóki nie afiszują się na paradach ze swoją orientacją. jakoś nie widziałam jeszcze demonstracji np "zwolenników miłości oralnej"

Gość gość
Zgadzam się że ona musi być samotna, skoro w Wigilię, zamiast dzielić się z bliskimi opłatkiem, chce usuwać ciążę. Ale takich samotnych ludzi jest w Polsce coraz więcej. I nie tylko w Polsce. Mam nadzieję że nie będzie miała po przerwaniu ciąży żadnych komplikacji.

Gość gość
mam nadzieję, że ktoś powstrzyma tę panią:O

Gość gość
Ja natomiast mam nadzieję, że zdechnie w straszliwych męczarniach. :)

Gość soul of soul
Utwierdzam się w przekonaniu że feminizm to faznatyzm.

Gość gość
nie rozumiem tego rozczulania sie nad zarodkami. ZAJMIJCIE SIE LUDZMI ZYJACYMI, pomozcie komus, na pewno kazdy ma w swoim otoczeniu ludzi, ktorzy jakiejs pomocy potrzebuja. :o

Gość gość
Tu nie chodzi o aborcje, tylko o żałosną prowokacje lewackiej femino-ściery. Swoją drogą kto zapłodnił tego bazyla?

Gość gość
Osobiście wolałbym zmiażdżyć sobie jaja w imadle niż wsadzić fiuta w tego kobietona. :)

Gość gość
takie pierrrtolenie, postawiliby wam imadlo i ja obok siebie - nie wierze, ze ktorys zdecydowalby sie na to pierwsze ;)

Gość gość
Jesli byłaby samotna, to raczej chciałaby miec dzieciaka, mądrale :D Ja tam nic do niej nie mam, jej ciało jej sprawa, radze rpzeczytać WSZYSTKO z jej ostatnich wypowiedzi, a nie urywki, mądrze i prawidłowo babka gada. BTW, oczywiście jestem za legalną aborcją :)

Gość gość
Typowe dla żydo-lewactwa

Gość gość
Pomijając całą tę otoczkę religijno-etyczną, gdzie zamierza tego dokonać bo w Polsce takie zabiegi są wykonywane tylko w szczególnych wypadkach.

Gość gość
Kolejna idiotka. Mam dość kobiet, które walczą o to aby NAS uważano za coś więcej niż cycki i pochwę pokazując gdzie się da cycki. ( FEMEN) No po prostu mega inteligentne i na pewno skuteczne. Popatrzą, postukają do głowy i uznają za dowód na naszą głupotę. Feministki wywalczyły nam równouprawnienie bez pokazywania cycków. Mam dość kobiet, które walczą o nasze prawa spłycając nasze dylematy i problemy ( aborcja) i robiąc z nich dziecinny cyrk. Jak ktoś ma nas i nasz problemy traktować poważnie? Ciekawe jak jej się udało wcelować w wigilię? Niech jeszcze powie, że zaszła umyślnie aby usunąć? Albo szkoda, że nie zaszła w czerwcu aby w wigilię usunąć bo ona może, bo jej ciało. Z brzuchem w tym programie byłaby wiarygodniejsza. Marna prowokacja, dowód naszej głupoty i oprócz chwilowego szumu nie zyskamy tym nic prócz tego że nikt nas i naszych problemów nie będzie traktował [poważnie. Żałosne. Nie tędy droga.

Gość gość
Ciążę? Ciekawe kim jest ten amator kwaśnych jabłek który się do niej przyczynił?

Gość gość
Ja akurat jestem przeciwna przerywaniu ciązy. Tak sobie pomyslałam jak koleżanka, ze ta idiotka mogłaby specjalnie zajsc w ciazę zeby ją móc usunąć i pokazać to swiatu akurat w wigilię. Może jeszcze zrobiła sobie in vitro. Wszystko żeby zabłysnąc

Gość gość
Zabije płód żeby dopiąć swego. Tylko kto wtedy będzie współczesne feministki traktował poważnie?

Gość gość
Poza tym płód tez człowiek wg biologii. Etapy życia ludzkiego z podręcznika: zarodkowy, płodowy, noworodkowy, niemowlęcy, dzieciństwa, dojrzałości i starości. Są kobiety w ciężkiej sytuacji, dla których to najcięższa decyzja w życiu a ta mówi o tym, że w wigilie to zrobi zeby było śmiesznie. Dla kogo ma byc śmiesznie? Dla niej ma być śmiesznie? Obraza tym kobiety i to nie tylko przeciwniczki aborcji ale wszystkie kobiety nawet te, które wybrały tą dramatyczna decyzję bo robi z kobiet idiotki i nieczułe s...

Gość gość
to jest taka sama prowokacja jak tej pisiorki. co oznajmiła, że ma raka i ramach protestu nie będzie się leczyć w NFZ

Gość gość
Pewien ksiądz zaproponował że wystąpi z zakonu, zrezygnuje z kapłaństwa i adoptuje dziecko, jeżeli ona nie usunie ciąży. Ale ona jest zdecydowana usunąć.

Gość gość
no to księżulo wymyślił, teraz kiedy aż kipi od pedofilii księży, on z taka propozycją, właśnie ze śmiechu zesrał się słynny gdanski osioł

Gość gość
Ale ta Bratkowska doceniła jego propozycję. Odpowiedziała mu i podziękowała. Ale jednak jest zdecydowana usunąć.

Gość gość
taka brzydką purchawe chyba popychał jakiś desperat

Gość gość
no to odważna baba, już się zwołują bojówki radiomaryjne i już przygotowują bojowe modele różańców pobłogosławione przez o.Rydzyka

Gość gość
Nie za późno ? Pojutrze będzie po wszystkim. P.S. W każdym razie laska jest na topie. Na Onecie artykuł w którym informowano że zamierza usunąć zebrał 8 tysięcy komentarzy.

Gość gość
głupia gęś chce być sławna