Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

We wtorek wigilia a wczoraj uderzył mnie chłopak

Polecane posty

Gość gość

Był na urodzinach u kumpla, potem sie poklocilismy, w nerwach pod wplywem alko zaczal mnie wyzywac ja jego,szarpal mnie i uderzyl dwa razy. Mam teraz slad pod okiem i na policzku :(

Gość Radek90
Pytasz o radę, czy chcesz się pożalić? Bicie nie tylko kobiet, to droga na skróty a tak na prawdę rzadko kiedy coś daję. Wiem, że też kobitki są niezłe ziółka i wcale nie takie bezbronne jak nam się wydaję, ale są 100x lepsze metody, żeby ukarać takową, jeśli się źle zachowała. Tylko frajerzy biją kobiety, ogólnie pojęte miernoty i słabeusze, co nad sobą nie panują. Nieźle Ci musiał przywalić , skoro masz siniaki. Alko nikogo nie tłumaczy. Skoro ktoś jest agresywny pod wpływem, to nie jest używka dla niego. Jeśli szukasz rady to ja C***owiem tak. Skoro mu teraz darujesz, to on to za jakiś czas znów zrobi. Bo wie, że może. Będzie Ci mydlił oczy tak jak jak pewno to teraz robi.

Gość gość
Zrób mu laskę i podziękuj.

Gość gość
gość zostaw smiecia x Ona go nie zostawi! To typ kobiety, która pragnie złego faceta i choćby ją bił (już to robi), zdradzał, poniżał a nawet pluł w twarz ona go nie opuści.

Gość gość
Podpisuję się pod tym co napisał Radek. Zostaw go.

Gość gość
Dokładnie, takie laski żalą się wszedzie jakie mają ''cięzkie'' zycie, ludzie im radzą co mają zrobic a ona dalej z nim jest. Tutaj jest np ogromny topik o facetach alkoholikach, wspierają się od lat a ich faceci nadal chleją a one jęczą.

Gość gość
to ty od tematu: za dwa tygodnie slub a wczoraj mnie uderzyl - czy kakos tak? ze wam sie te prowokazje z dziedziny patologii nie nudza :O

Gość gość
i dobrze,widac zasluzylas !!! Faceci nie biją bez powodu chyba ze to jakas mega patologia alkoholowo-narkomańska

Gość Radek90
Nie powinno się generalnie bić nikogo. Czasem dziecku można spuścić mały łomot, żeby wskoczyło na odpowiedni tor ale to już na prawdę ostateczność. Nie wiem czy ten temat to trolling czy real life

Gość gość
Radek90 - najpierw wez patelnie i yebnij się prosto w ryj, moze wejdziesz na ''odpowiedni'' tor. Dręczone psychicznie czy fizycznie dzieci mają w doroslym zyciu przesrane, jest na to wiele badań, nawet ''klaps'' jest poniżający. Im bardziej konserwatywna rodzina tym większa patologia, w drugą strone tez nie nalezy przesadzac bo dzieci nas sprzedadzą na narządy :D

Gość Radek90
Do powyżej Co Ty pieprzysz w ogóle, znam właśnie takich, którzy mieli 'bezstresowe' wychowanie, to teraz nie mogą odnaleźć się w dorosłym życiu albo zeszli gdzieś na manowce. Mnie ojciec jak byłem mniejszy czasem kropnął jak coś mooocnooo nabroiłem, potem już tylko mnie karał. Dzięki temu jestem gdzie jestem i jestem kim jestem.

Gość Radek90
Do powyżej Co Ty pieprzysz w ogóle, znam właśnie takich, którzy mieli 'bezstresowe' wychowanie, to teraz nie mogą odnaleźć się w dorosłym życiu albo zeszli gdzieś na manowce. Mnie ojciec jak byłem mniejszy czasem kropnął jak coś mooocnooo nabroiłem, potem już tylko mnie karał. Dzięki temu jestem gdzie jestem i jestem kim jestem.

Gość gość
jak mozna tak to niesamowiete!!!ale no nie wiem po prostu trudno to zrozumiec czasami oczywiscie no 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
Ja tez uwazam ze im cięzsze dzieciństwo i młodośc to tym lepiej sobie człowiek radzi w dorosłym zyciu... A tyłek jaki twardy:)

Gość gość
Pogadaj sobie z anitką, ona jest ''ekspertką''.

Gość gość
gość - twardy tyłek jest idealny do anala

Gość gość
mnie zg****ił

Gość gość
Zglosilas pobicie na policji?

Gość gość
chłopaka sie nie sprzedaje psom kretynko

Gość gość
cwok, ktory bije kobiete, to nie chlopak