Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Jaką uknuć intrygę by wyrzucono 3 osoby z pracy

Polecane posty

Gość ukryta prawda

No właśnie jaką uknuć intrygę by wyrzucono może nie 3 ale przynajmniej 2 osoby z pracy.

Gość mistrz intrygi
napisz donos że na spółkę zajumali z biura opakowanie spinaczy do papieru:classic_cool:

Gość Anikaaa
jestes chora.Co za pomysł kiedys ciebie to spotka .............mam nadzieje

Gość że co że jak
wspólnie i w porozumieniu :D

Donos to nic, muszą być solidne dowody które oni musieliby sprawdzić. To musi być coś wspaniałego. W sumie wywalić należy 4 osoby.

Jakby o was plotkowano, podkładano wam świnie to inaczej byście mówili. Nie można dopuścić do sytuacji kiedy takie ś****wa będą knuły przeciwko tobie intrygę. Poza tym to są 4 osoby z grupą i jeden student. Więc krzywdy im nie zrobię, jest tyle ofert dla osób z 2 stopniem niepełnosprawności, na 100% sobie poradzą.

Gość gość
a co oni o tobie plotkują i jakie świnie c***odkladają?

Jakie, donoszą na mnie do szefa że nie awizuje kierowców, że sobie rzekomo nie daje rady co jest nieprawdą. A jak wczoraj broniły mnie 3 osoby to te s*******ny wyskoczyły na nie z ryjem. Po prostu mnie nie lubią i tyle a ja nie mogę się psychicznie męczyć a iść stamtąd nie zamierzam.

Gość gość
Ale wy naiwni jesteście.Jak dzieci...

Gość gość
jak oni na nich z ryjem to ty z nimi na tamtych z jeszcze większym ryjem

Gość gość
mnie żrej, to będziesz mieć ryj wolny a jakżeś non stop zajęcia żarciem to nie masz jak pyskować

Ale oni tam sobie wszyscy robią na złość - donoszą do szefa - chowają kartki (na których są ważne dane) - chowają telefony, piloty do bramki - obgadują Kiedyś byłam na zmianie ze czwórką osobami to jedno dzwoniło do szefa, on źle wpisał do książki, on plotkuje, on za długo siedzi w ubikacji.

Gość DaroFAJA
KOBIETO!!!! błagam uspokój się i nie rób taki rzeczy!!! Chcesz komuś zniszczyć życie? Masz ty w ogóle rozum i godność człowieka?! To nie jest tak, że ty możesz robić sobie takie głupie żarty, jak tak można??Wiesz co się stanie z tymi ludźmi, może mają rodzine na utrzymaniu?

Gość gość
DaroFaja: Poczytaj sobie inne tematy tej autorki.

Gość gość
no interesujace przecie wlsnie now tak ale no nie wiem po prostu trudno to zrozumiec czasami oczywiscie no 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość małżonka swojego małżona
z tego co piszesz to sądze że pracujesz w ochronie zgadza się? Ja też jestem w tej branży i też mieliśmy tam taką czarna owcę... i w ten sam sposób ja niszczyliśmy :D Robilismy jej tak na złość że się sama zwolniła :D Jeżeli zespół na ciebie nadaje to znaczy że z toba jest coś nie tak nie z nimi.

Gość gość
ja kiedyś uknułam intrygę i wyrzucono dziewczynę ze szkoły, ale działaliśmy w grupie więc musisz mieć wspólników

Gość gość
ukryta trafiła na swego :D hahaha :D

Gość gość
jak ukryta sie nie wp******i kiedys w jakis wlasnorecznie wykopany dolek to ja jestem cesarz chinski :D

Nie wszyscy - są osoby które mnie bronią przed szefem i przed tymi pracownikami. Ja to muszę wszystko wykorzystać. Dzisiaj byłam na nocce i jutro również idę na nockę. Jest 15 osób, szefowi brakuje ludzi, do końca lutego 2014 roku musi znaleźć osoby albo zakład mu podziękuje. Dzięki osobom które mnie bronią to szef mnie jeszcze nie wyrzucił.

Gość gość
Kombinoj kop dolki pod kims a sama sie wp********z. Masz ziazia:-)

Gość gość
To zmien pracę jak ci tam tak źle. Będzie prościej.

Gość gość
po nocce od razu przyszla na kafe :D Wariatka kompletna, tak ja to boli :o

Najlepiej będzie jak napiszesz donos na samą siebie. Tylko nie bądź oszczędna w wymienianiu swoich wad. Powodzenia :D

Najpierw napiszę donos na dwóch mężczyzn ale nie do naszego szefa tylko..... gdzie indziej. Do kogoś kto na 100% doprowadzi do ich zwolnienia. Spałam tam dzisiaj 5 godzin i w domu wyspałam się ze 3

Gość gość
ukryta, jak widze te twoje wpisy to mysle,ze taka ambitna i zdolna osoba jak ty to napewno kupe kasy w tej ochronie zarabia co?