Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża pozamaciczna pytanie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jestem po cp która się wchlonela. Mam takie dość głupie pytanie, czy po takim wydarzeniu można pić alkohol? Pytam w obliczu nadchodzących świąt, Sylwestra... Czy są jakieś obostrzenia od normalnego życia? Wiem, że należałoby się zrelaksować fizycznie i psychicznie, dlatego chciałabym po prostu gdzieś wyjechać, odżyć...

Gość gość
Dodam, że nie dawali mi tu żadnych leków które mogłyby to przyspieszyć...

Gość gość
A ile minęło od tego czasu? Ja tydzień, dwa, to tak racjonalnie patrząc to ja bym się wstrzymała, ale też trochę raczej możesz...

Gość gość
Najgorsza "fala" była w zeszłym tygodniu, od tej pory jestem w szpitalu na obserwacji. Ciąża miała 5 tygodni. Fizycznie dobrze było już kolo środy. Ogólnie juz nawet nie krwawie i nic mnie nie boli. Marzę, o relaksie w domu, z lampka wina, byle nie tu, albo niestety o porządnym resecie, wiem ze to nie brzmi poważnie ale chyba tego potrzebuje

Gość gość
rozumiem,to normalny odruch...przy lampce wina spokojnie możesz, zresztą zawsze możesz zapytać o to lekarzy, skoro jesteś w szpitalu.

Gość gość
No to w sumie miałaś farta że ci się wchłonęła, ja jestem bez jednego jajowodu po cp...no ale dziecko, udało się :)

Gość gość
najlepiej zapytaj lekarzy, ja po tygodniu od ciazy pozamacicznej sie upilam i zyje

Gość gość
ja trochę wypiłam 2 tygodnie po i też przeżyłam ;)