Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 dc TEMPERATURA 37

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj jest mój 34 dc cykle mam 31-35 jednak wzrost temperatury dopiero zauważyłam 2dni temu nie wiem czy to aż tak późna owulacja czy jak :/ Nie mierzyłam codziennie temperatury o tej samej godz bo nie chodziło mi o ustalenie owulacji tylko tak z ciekawości jaką mam podstawową temperaturę.Z tego co zauważyłam to nawet w dzień było max 36.8 a teraz 37.2 czasem miałam nawet 35.9 więc duży ten skok jakiś...Brzuch boli jak nigdy niby jak na okres ale o wiele bardziej.Co mogło by spowodować tak późną owulację?Zdarzyło wam się tak kiedyś:)?Czy mogło być tak że nie zauważyłam tej owulacji?A teraz jakiś drugi skok nastąpił?

Gość gość
a moze ciaza :)?

Gość gość
To swoje mierzenie możesz sobie o kant d**y rozbić.Najpierw się doucz jak to się robi a potem zakładaj idiotyczne tematy!!! Temp mierzy się zaraz po przebudzeniu przed wstaniem z łóżka wtedy daje prawidłowy wynik.Każdy inny pomiar jest NIEWAŻNY !!!!!

Gość gość
ja okres powinnam dostac jutro badz pojutrze. brzuch tez mnie boli jak na okres ale duuuzo bardziej...:/

Gość gość
hahaha wiem jak sie mierzy i dlatego napisalam ze tak nie mierzylam ciemnogrodzie :D