Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamJezusa

Jezus to Król Kocham Jezusa

Polecane posty

Gość KochamJezusa

😘Jezus jest Królem

to jest jedyna persona kochana przez wiekszosc ludzi na Swiecie;))Nie spotkalam takiej drugiej milosci;)))do drugiej osoby:)))

Dzień, w którym przyjdę — w Moim B/oskim M/iłosierdziu — będzie dniem oświecenia O/rędzia Os/trzeżenia wtorek, 23 grudnia 2014, godz. 16.55 Moja wielce umiłowana córko, wzywam Moich umiłowanych wyznawców w tym szczególnym czasie, aby do Mnie przyszli i pozwolili Mi, abym ich okrył Moją Najdroższą Krwią. Oddałem Moje Życie na ziemi jako dowód Mojego Wielkiego M/iłosierdzia — i poruszę góry i oceany, i wstrząsnę ziemią, kiedy przyjdę ponownie, aby was wszystkich do Mnie sprowadzić. Kocham was i przynoszę wam wielkie B/łogosławieństwa, gdy przygotowuję was na Mój Czas. Pozwólcie, by wasze serca Mnie powitały. Pozwólcie, aby Moja Miłość do was przeniknęła serca wszystkich B/ożych dzieci, łącznie z tymi, którzy was prześladują w Moje Ś/więte Imię. Przynoszę wam pokój w to Boże Narodzenie i zapewniam was, że Mój Czas jest bardzo blisko. Niebawem przybędę, aby objawić wam Moje M/iłosierdzie. Przeszyję — Darem Duc/ha Ś/więtego — zatwardziałe serca tych wszystkich z was, którzy Mną pogardzacie z powodu tej Misji. Wkrótce ulotnią się wszelkie wątpliwości, jakie być może macie, a wasze brzemię zostanie z was zdjęte. Do tego czasu musicie znosić ból oddzielenia ode Mnie, który narzucił wam król kłamstwa, który cieszy się, że Mnie odrzucacie. Nie stawiajcie Mi oporu, Moi umiłowani, ponieważ kocham was, nieustannie za wami tęskniąc. Kiedy do was przychodzę, błagając tych z was, którzy twierdzą, że Mnie kochają, by się do Mnie zwrócili, Moja życzliwość jest zaprawiona goryczą. Wylewam łzy smutku, bo nie potraficie Mnie przyjąć w tej B/ożej Interwencji, gdy jest ona wam wspaniałomyślnie ofiarowywana. Powinniście starać się głosić Prawdę, ale wy zamiast tego okrutnie Mnie odrzuciliście, i w to w sposób, który uwłacza Mojej B/oskości. Dzień, w którym przyjdę — w Moim B/oskim M/iłosierdziu — będzie dniem oświecenia. Natychmiast będziecie wiedzieć, że zabrałem was w czas, gdzie poczujecie się całkowicie opuszczeni i gdzie nic z tego, co uczyniliście, nie będzie przed wami zakryte. Za każdy akt słabości z waszej strony odczujecie ból Mojego Cierpienia, który stanie się waszym własnym. Skr***** którą odczujecie, będzie tylko tak silna, jak wasza w/iara we Mnie. Bardzo wielu z was uświadomi sobie, co musicie zrobić, aby zostać przeze Mnie przyjętym. Jednak niektórzy z was odrzucą Oświecenie Sumienia z powodu dystansu, jaki was ode Mnie oddziela i do powstania którego sami dopuściliście. Tym zadufanym i aroganckim pośród was, którzy podczas Os/trzeżenia ukryją przede Mną swoje twarze, mam do powiedzenia, co następuje: Nie lękajcie się, bo jesteście Moi. A ponieważ jesteście dziećmi Boga, stworzonymi na Jego Obraz, okażę wam wielkie M/iłosierdzie. Nie bójcie się Tego, który was kocha — obawiajcie się wyłącznie tego, który czuje do was odrazę; bo on, diabeł, jest waszym największym wrogiem. Jeżeli odrzucicie Mnie, zostaniecie zniewoleni przez Mojego największego przeciwnika — ale jeżeli odrzucicie jego, Moja Moc was otoczy, da wam ochronę i sprowadzi was do oazy Mojego Królestwa. Informuję was o tym, tak abyście wiedzieli, że skoro Ja mówię, że to się wydarzy, to tak będzie. I kiedy ten Dzień nadejdzie, musicie pamiętać Moje Słowa. Nie bójcie się Mnie, bo czego tu się bać? Ja oddałem za was Moje życie, dlaczego więc wy chcielibyście oddać wasze życie diabłu, który szuka jedynie zguby waszej nieśmiertelnej dus/zy? Jest tylko jedna droga, którą możecie obrać — to jest droga do Mnie, waszego Kochającego Zb/awiciela i Od/kupiciela. Ja jestem waszą siecią bezpieczeństwa. Nie uciekajcie od waszego zb/awienia. Zawsze pamiętajcie o Moim Współczuciu, Mojej Miłości i o Moim Wielkim M/iłosierdziu. Moje M/iłosierdzie B/oże jest po to, by z niego czerpać. Wasz umiłowany J/ezus PS: tekst oryginalny ze str ostrzezenie.net

Gr/zech nie będzie tolerowany przez tych, którzy otrzymują Języki Ognia. O/rędzia Os/trzeżenia piątek, 26 grudnia 2014, godz. 14.00 Moja wielce umiłowana córko, przybliża się Mój Czas i wkrótce zanikną cierpienie, niedola i ból, spowodowane przez gr/zech. . W międzyczasie Moja Miłość podtrzyma świat, a za wszelką niesprawiedliwość i wszelkie akty zła, jakich dopuścili się Moi wrogowie, odetnę im ich korzenie. W boju przeciwko złu zwycięży Miłość, którą Ja zaszczepię w sercach dobrych du/sz. Miłość ta urzeknie tych wszystkich, którzy wejdą z nią w kontakt, a Ogień Duc/ha Ś/więtego napełni dus/ze każdego z tych, którzy p/obłogosławieni są Miłością B/oga. . To wylanie Duc/ha Ś/więtego — a podobnego nie było od czasu, kiedy Moi Ap/ostołowie zostali p/obłogosławieni Zesłaniem Duc/ha Ś/więtego — przebudzi ludzką rasę. Bardzo niewielu nie zostanie dotkniętych Mocą Duc/ha Ś/więtego i będą oni wobec tego bezsilni. . To z powodu miłości, jaką B/óg ma dla Swoich dzieci, zsyła On ludzkości ten wspaniały Dar. Dusze staną się czystsze, a gr/zech nie będzie tolerowany przez tych, którzy otrzymują Języki Ognia. . Niemożliwe się stanie zignorowanie Miłości, jaka będzie przekazywana przez tych, którzy p/obłogosławieni zostaną Mocą Duc/ha Pocieszyciela; i z tego powodu moc szatana osłabnie i rozluźni się jego ucisk nad światem, aż wpadnie on z powrotem do czeluści. . Cieszcie się, Moi umiłowani wyznawcy, ponieważ to z powodu Mocy Mojej Miłości ocalę świat i tych wszystkich, którzy przyjmą Moje M/iłosierdzie. . Idźcie otoczeni Moją Miłością. Miłujcie się wzajemnie — tak jak B/óg was miłuje. Wasz J/ezus PS: tekst pochodzi ze str ostrzezenie.net

Gość gość
bzdury i brednie do kwadratu :P

Moje Drugie Przyjście wywoła wielkie szczęście wtorek, 30 grudnia 2014, godz. 19.45 Moja wielce umiłowana córko, świat należy do Mojego Ojca i Moje Królestwo powstanie, bez względu na okoliczności. Świat odrodzi się, zgodnie z Wolą Mojego Ojca, a Ja w Swojej Chwale przyniosę wszystkim pokój, miłość i radość. Nigdy już nie będzie zarazy gr/zechu, a wszystkie dzieci B/oga, które Mnie, Jego umiłowanego Syna, przyjmują, będą mieć życie wieczne. Moje Drugie Przyjście wywoła wielkie szczęście i będzie to dzień, kiedy każda łza zostanie obtarta. Moja Dłoń M/iłosierdzia sięgnie ku wam wszystkim i tylko bardzo niewielu odrzuci Moje Królestwo. Ci, którzy to zrobią, nie wejdą do niego, ale na wieczność będą żałować swojej decyzji. . Nie lękajcie się wielkiego przewrotu, gdyż nastał czas, aby usunąć zgniliznę, i kiedy nowe życie wykiełkuje z ziemi, ten nowy świat bez końca zachwyci każdą dus/zę, która do Mnie przylgnie. Ja Jestem Miłością i Miłość za Mną podąży, podobnie jak każda dus/za, którą przenika Duc/h Ś/więty. Bądźcie silni, Moi umiłowani w/yznawcy, Moja Interwencja jest w tym czasie konieczna, a wkrótce Nowa Jerozolima zstąpi z Niebios i z popiołów wyłoni się świat — takim, jakim miał być od zarania. . Nie możecie pozwolić, aby wasze serca sparaliżowała trwoga, nie ma się bowiem czego bać, gdyż to Jestem Ja, który powracam, a Ja kocham was wszystkich. Moja Obecność trwa pośród was i Moje Obietnice wobec ludzkości zostaną wypełnione w Moim własnym, odpowiednim czasie. Bądźcie cierpliwi, pełni nadziei i bądźcie pewni Mojej Miłości. Ale nade wszystko Mi ufajcie, bo Ja oddałem Moje Życie za was, tak więc nie ma niczego, czego nie mógłbym uczynić, aby was sprowadzić do Mojego Chwalebnego Królestwa. . Pozostawcie wszystko w Moich Ś/więtych Dłoniach. Idźcie w pokoju. Nigdy nie powątpiewajcie w Moje Wielkie Współczucie. Wasz J/ezus PS: tekst ze str ostrzezenie.net

Gość gość
więc dlaczego tyle cierpienia skoro wierzę i się modlę :(

Gość martyna 33
Gość 15.03. To co teraz przechodzisz to próba wiary.Ale cierpliwie trwaj w modlitwie i czekaj.Ja ponad dwa lata modlilam sie o pewną sprawę.Przyjaciele i rodzina modlili się razem ze mną.Ale po kilku miesiącach stwierdzili,że nie ma szans naspełnienie się tego marzenia.Nawet mój mąż mówił,że to nie jest realne.A ja wierzyłam i cierpliwie czekałam,bo czytam Biblię.Pan zapewnił,że o cokolwiek się modlimy z wiarą,zgodnego z wolą Bożą-da nam.Tylko musimy cierpliwie czekać.Zaufaj Jezusowi :-)

Gość gość
martyna 33 dziś Dziękuję :)

Gość gość
Król to pojęcie stworzone przez ludzi a chrześcijanie uznają boskość tego jakiegoś tam Jezusa. Jak to godzisz? Jesteś chrześcijanką?

Gość gość
"Królestwo moje nie jest z tego świata"...