Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy córek jak się czujecie z myślą że wasze pociechy będą robić loda moim synom

Polecane posty

Gość gość

Ja się cieszę, że mam syneczków, a wy módlcie się żeby kiedyś wasza nastoletnia córeczka nie oświadczyła wam że zostaniecie dziadkami :D

Gość gość
debilko uważaj co pierniczysz, bo czasami twoi synowie będą mogli robić loda ale swoim kolegą i kopać w g****e

Gość gość
a jak ty się czujesz z tym że twój syn bedzie lizał c**eczki i z*********ł jak wój na te córeczki ?

Gość gość
dziecko to w dzisiejszych czasach prawdziwy dar patrząc jak wiele par nie może mieć dzieci a więc ja sie będę cieszyć że zostanę babcią ,a ty możesz sie tym nie cieszyć bo będziesz miała synowe a synowe wiadomo nie przepadają za teściowymi i mozesz nie mieć kontaktu i z wnuczkami i z synami więc się tak za wczasu nie ciesz

Gość gość
A jak czujesz się z myślą że Twoi synowie będą gejami ?

Gość gość
A jak się czujesz z myślą, że Twoi synowie będą zniewieściałymi typkami bez ambicji pod pantoflem?

Gość gość
Jak się czujesz z myślą że Twoi synowie będą gejami i będą robić loda innym chłopcom ?

Gość gość
Moi synkowie nie są już bobasami i wiem że gejami nie będą :D Na szczęście :D A to że mogą zostać ojcami w nastoletnim wieku to oczywiście wiem :D Ale on sobie nie zawali szkoły i jego życie się nie zmieni. Będziemy raz na miesiąc odpalać tej puszczalskiej 200 góra 300 zł i niech się puszcza dalej :D

Gość gość
To już BYŁO wczoraj PROWOKACJA :O

Gość gość
ja na szczescie tez mam synka, dziewczynki sa okropne, a chlopcy tacy pocieszni :) a jak dorosną to będą mnie nosić na rękach :)

Gość gość
Jestem sama nie mam dzieci ale chetnie bzykqm aie z nastolatkami. Sa tacy pocieszni. Z jednym jestem w zwiazku od r9ku. Mamusia ma juz gowno do gadania bo ma przeciez mnie. Nawet swiat nie spedzi z nia tylko ze mna. Jestem dojrzala kobietka

Gość gość
A pomyśl że twoi synkowie albo będą ''lizać'' psiochy które najpierw zaleją albo świeżo po okresie...bądź po prostu lobić loda synkowi innej matki.A potem przytulać się do ciebie i dawać ci całusy...Wspaniale prawda?

Gość gość
Cóż, skoro ty robisz loda facetowi, który bzykał mnie analnie...

Gość gość
mylisz sie przyjacielu TWÓJ SYN BEDZIE PEDZIEM i to on bedzie robił laske ....