Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama

Polecane posty

Gość gość

Chce Ci mamo podziekowac za wszystko .Wiele w zyciu wycierpialas ,zostalas ze mna sama ,kiedy bylam malutka i nic nie rozumialam.Teraz juz wiele rozumie i wiem ,ze twoja milosc do mnie byla wielka.Dalas mi tyle ile moglas,ale to bylo dla ciebie duzo.Wiem , ze czesto plakalas z bezsilnosci,ze brakowalo wiele w naszym domu,ale nigdy nie brakowalo ci sily ,aby dac mi duzo milosci Dzisiaj chce na ty forum bardzo C***odziekowac i obiecac , ze sie na mnie nie zawiedziesz.A ty TATUSIU niewiem gdzie jestes,tobie nie mam za co dziekowac,zapomniales ,ze masz dziecko ,wybrales inna kobiete.Ja juz jestem dorosla i ciebie nie znam .Tego nigdy ci nie zapomne.Mamo wiem ,ze tu czesto siedzisz i wiem ,ze to tez przeczytasz i bedziesz wiedziala , ze pisze to twoja corka.Kocham Cie mamo.Kinga.

Gość Miasteczko Twin Peaks
szkoda Kingo btw - zapytaj mamy czy poinformpowala twojego ojca ze jestes jego dzieckiem

Gość gość
Tak ,poinformowala,tylko on mnie nie chcial wychowywac.

Gość gość
nie tylko ty tak miałaś. nie przejmuj się

Gość Anthony the Meli
czyli moglas wychowac sie sama gorzej jak za wiele osob chce cie wychowywac W IMIENIU rodzicow kompletnie do tego niepowolanych 🖐️

Gość gość
Zblizaja sie swieta i tak jakos smutmo,byc odrzuconym na cale dzieciece zycie przez ojca,ale ty mamo bylas i jestes zawsze ze mna choc tak daleko jestesmy od siebie.Ale swieta juz blisko ,bedziemy razem choc chwile.

Gość gość
A ja tam do ojca zalu nie mam 😘