Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave54

jak znależc dziewczynę

Polecane posty

Gość dave54
jakby co to wysłałem

Gość pravikula31
Może trzeba pozbyć się tego pociągu do dziewczyn. Jak bedzie to bedzie a jak nie to trudno. Ważne żeby prace mieć i pieniądze na opłaty, jedzenie i przyjemności

Gość dave54
jak tak patrze to w internecie są same zarozumiałe dziewczyny o zbyt wysokim mniemaniu o sobie, w realu nie lepiej .

Gość dave54
Pomoże ktoś co nieco bo siedziałem na tym badoo i totalne dno nikt mi nie odpisuje , niby taki zły profil mój nie jest i to co pisze tez niby ujdzie a i tak nic mi nie idzie ;/

Gość dave54
nie wiem w sumie co mam robić by mi coś wychodziło ;/

Gość gość
Możecie pisać rady unisex, tzn. takie, które przydadzą się też dziewczynie, która chce znaleźć chłopaka :D

Gość dave54
wydaje mi się że te rady raczej będą się trochę różniły...

Gość dave54
Bo w sumie to zdjęć i opisu takiego złego nie mam , wiadomości też nie są jakieś tragiczne ludzie piszą często dużo gorsze rzeczy i nawet im sie od czasu do czasu coś uda mi nic nie idzie

Gość gość
piszesz, ze nie masz o czym gadac to zacznij sie czyms bardziej interesowac to bedziesz mial o czym gadac, jakies hobby. Z ludzmi o podobnych zainteresowaniach latwiej sie gada, czuc taka "bratnia dusze" i nie potrzeba do tego alkoholu zeby sie wyluzowac. Dziewczyna to nie sens zycia, trzeba umiec zajac sie soba, wtedy jest sie interesujacym. Dziewczyn tez to sie tyczy :P

Gość karolllinnkaa
wiesz co, mysle ze nie warto pisac wiadomosci bardzo dlugich. takie tylko zaczepienie, jak odpisze to wtedy napiszesz konkrety. koniecznie napisz tak zeby musiala cos odpisac.. nie tylko czesc. poza tym ja zauwazylam, ze odpisuje w sumie nawet na jakis suchar jesli mi sie facet podoba wiec zdjecie najwaniejsze... takie czasy

Gość gość
Dlatego piszę, by podawali też takie, które będą pasowały i do faceta i do kobiety

Gość karolllinnkaa
ale jemu chodzi o to ze nawet nie odpisuja na peirwsze wiadomosci... czyli co zrobic ze by w ogole zainteresowac dziewczyne soba? jak mi ktos napisze referat o sobie i o tym czym sie interesuje to nie wiem czy mi to zaimponuje. wole aby mnie ktos zaczepil a jesli mnie czyms zaintryguje to mu odpisze i dalej juz mozna o czym pisac, o swoich zainteresowaniach itd.

Gość gość
hmmm ale pisalam nie o zaczepianiu na fb tylko na zywo :P sama nie wiem, jak dla mnie zagadywanie kogos przez internet jest "suche" i latwo sie zblaznic. Mozna isc na jakis koncert i poznac ludzi sluchajacych podobnej muzyki np...

Gość dave54
ale ja mam hobby tańcem się interesuje do jakiejś napisąłem np. takie coś w te desenie była w oceanarium i napisąłem czy to oceanarium ? bo zdziwiło mnie dlaczego będąc w oceanarium ma ulotke czy mape w ręku ze zdjeciem mały ? takie lekko zaczepne albo do innej dałem Cześć , dużo masz hobby jak ty na nie wszystkie znajdujesz.. czas ? ;> i tego typu teksty dawałem

Gość dave54
różne teksty dawałem "Cześć , wyglądasz mi na osobę bardzo pozytywną.. , ale wydaje mi się , że potrafisz być czasem lekko figlarna , mam rację ? ;> "

Gość dave54
co do wyglądu to ja mam 22 lata a wyglądam tak na ok. 18-19

Gość karolllinnkaa
na koncercie jak jest halas i na pewno jest sie ze znajomymi zaczepiac? jakos tego nei widzę.

Gość gość
coz, wiele dziewczyn uwaza takie teksty za irytujace suchary albo smieja sie ze "na fb taka elokwencja a na zywo ani be ani me".

Gość dave54
ja na ogół nie chodzę na koncerty czasem zdarzy mi sie pójść z jakimś kolegą do klubu

Gość karolllinnkaa
dave a moze jakies komplementy? dziewczyny to lubia i wierza facetom;)

Gość dave54
na ogół za dużo kąplementów nie gadam , ale w jakim stylu ?

Gość karolllinnkaa
ze ma piękne oczy, uroczy usmiech...

Gość dave54
do gośc ale ja pisze o gadaniu z obcymi dziewczynami na badoo więc co ma real do tego ?

Gość dave54
czy one wiedzą jaki jestem w realu

Gość karolllinnkaa
no wypadloby jej chociaz podziekowac:):)

Gość dave54
w sumie jak tak przypominam sobie to raz tak dla testu pisałem jakiś kąplement i był podobny efekt , z czego teraz przy tych tekstach co pisałem i tym, podobnych to przeczytały mój tekst i weszły na mój profil i nie odpisały

Gość dave54
ale z czym wypadałoby jej podziękować nie rozumiem kontekstu ?

Gość karolllinnkaa
no wlasnie, jesli weszly i nie odpislay to cos musi byc w profilu bo nawet na suchar mozna odpisac jesli profil zainteresuje moze masz za duzo informacji o sobie? czasem za duzo tez nie dobrze

Gość dave54
hmm... a oceniałbyś mój profil podałabyś swojego maila a ja bym tobie wysłał linka do profilu ? i byś oceniła ok. ?

Gość karolllinnkaa
podziekowac za komplement:)