Gość Tara 27 Napisano Grudzień 21, 2013 Dziewczyny macie swoje ukochane perfumy ? Takie do których zawsze wracacie ? Takie z którymi wasi znajomi/koleżanki Was zawsze kojarzą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Dune Diora uwielbiam od 9 lat ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 DOLCE GIBONA 'DE ŁAN' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avonowskie little black dress Napisano Grudzień 21, 2013 pur blanca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 gosh musk no 5 vanilla musk coty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 little black dress z avon i indecc....z avon .... i herve leger z avon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 euforia, organza, noami cambel ale złota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 calvin klein contradiction i eternity, lancome tresor - o dziwo zaczely mi sie podobac takie wsalnie zapachy z lat 90-tych, ktorych wczesniej zbytnio nie lubilam. a lubilam chanelki - allure, chance, mademoiselle - ktorych teraz nie lubie. poza tym zawsze i wszedzie - bvlgari por femme (zolte) ten zapach czulam przy pierwszym romantycznym zblizeniu z miloscia mojego zycia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 calvin klein- truth, issey miyake♥♥♥♥♥♥♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zuza Napisano Grudzień 21, 2013 L'air du temps - Nina Ricci Private Collection - Estee Lauder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 calvin klein truth :D uwielbiammmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Roma - laura biagotti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WRACAĆ DO GARÓW Napisano Grudzień 21, 2013 !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 nie mam ulubionych, różne mi się podobają jednak zauważyłam, że wspólne dla nich jest to że mają różę w nutach zapachowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Guerlain Shalimar Opium YSL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 z biedronki za 6,99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 właśnie...muszę kupić romę :D dzięki za przypomnienie tych perfum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Roma - laura biagotti to straszny smród ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Organza to killer:) Chloe tradycyjne Mania Armni uwielbiam Opium Bell YSL Gucci Guilty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Organza to także smród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mraauuu Napisano Grudzień 21, 2013 marc jacobs lola, uwielbiam ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Coco Chanel wersja noir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Chanel Chance zielone Bruno Banani różowe używam o 8 lat :) I ostatnio kupiłam na wycieczce perfumy Pacha :) sa boskie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 chloe klasyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 moschino niebieskie amor amor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mraauuu Napisano Grudzień 21, 2013 ja jeszcze lubie armaniego aqua di gioa, nie jestem pewna nazwy czy tak sie pisze bo nie uzywam ich teraz, ale bardzo lubie ten zapach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madmłazell Napisano Grudzień 21, 2013 Coco M. w wersji edt i edp baardzo ale to bardzo lubie ;-) 5 Avenue Envy Me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Chanel nr 5 od lat i z Fragonard przywiozłam sobie Baroque super zapach jestem tradycjonalistka, wiec nieczesto zmieniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 Armani She w złotym flakonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 Ja lubię Diory moje zapachy to dolce vita i jadore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach