Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to powód do wstydu

Polecane posty

Gość gość

jeśli o jakiejś dziewczynie w szkole mówi sie że daje chłopakom na prawo i lewo, albo ktoś ją widział jak rąbała sie z nowo poznanym chłopakiem za kontenerem albo robiła lody. Nie mowie o sobie ale o swojej znajomej. Wy byście sie przejeli gdyby tak o was mówiono?

Gość walentyna tiereszkowa
a ty sama nie potrafisz odpowiedziec na to pytanie? nie masz zdania?

Gość gość
:-D...nie, to powod do dumy. Czy ty przeczytalas to co sama napisalas????

Gość gość
zalezy ile w tym prawdy haha ze4 mnie robili lodziare i dupudajke bo jestem ladna a prawda jest taka ze dziewictwo stracilam w wieku 20 lat, ludzie to k***y

Gość gość
90% wyssane z palce a dziewczyna ma mieć przej***** do końca życia? :D nie bądź śmieszna.

Gość gość
90% wyssane z palca a dziewczyna ma mieć przej***** do końca życia? :D nie bądź śmieszna. Najważniejsze - to, co mówią ludzie :D autorytety idealne :D

Gość gość
wyssane z palca ro raczej nie, bo ona lubi opowiadać takie pikantne szczegóły nie wiem chyba sie tym chwali. Opowiada jakie pozycje były albo raz wyskoczyła że loda przed chwilą robiła sama słyszałam :D

Gość gość
Hmm... Może tak lubi :D

Gość gość
chyba sie tych chwali, a pózniej na nią lodziara wołają w całym mieście. Zresztą znam 3 takie osławione całe na miasto mój kolega mi opowiadał jak jedną dymał na pierwszym spotkaniu. Widziałam jak mu pisała na nk że sie w nim zakochała :D

Gość gość
Skoro się tym chwali to widocznie nie jest to dla niej powód do wstydu. :D W sumie chyba mało która się tak strasznie puszcza a potem wstydzi? Bo skoro wstyd to po co się puszczać? A jak są dumne to cóż, widocznie się w tym spełniają :D

Gość gość
d********* można sie stac w każdej chwili ale nie da sie wrócić do pierwotnego stany czyli dziewctwa