Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wam też tak szybko brudzi sie w domu

Polecane posty

Gość gość

codziennie wkółko ścieranie :o

Gość gość
A najgorsze te koty z kurzu. Wczoraj całe mieszkanie wysprzątane a dziś już są, niby skąd.

Gość gość
Mam to samo, mieszkam przy ulicy. W lecie drzewa lisce trawa zatrzymoja kurz i sadze z samochodow. Teraz wszystko lyse .brk filtru i to przyczyna.

Gość gość
też tak mam, mąż zrobił mi prezent i tydzień temu kupił irobota roombę odkurzacz sam sprząta i mam luz 2 tysiaki ale warto było, naprawdę ogarnia chatę

Gość gość
jesteś po prostu c*****ą panią domu

Gość gość
może i jestem ale przynajmniej mam mega fajny odkurzacz wyobraź sobie że są kobiety które mają inne hobby niż codzienne odkurzanie wszystkich powierzchni plus mycie podłóg na mokro

Gość gość
poza tym jak myślisz czemu małż kupił ten odkurzacz ? bo po pierwsze primo stać go na taki drogi gadżet a po drugie primo tak samo nie cierpi sprzątać jak ja i gitara gra a zommba chatę ogarnia

Gość gość
a ten odkurzacz sam sie wyłacza jak posprząta czy tak caly dzień jezdzi? i czy jest dokładny?

Gość gość
zapuszczasz odkurzacz i on w 1,5 godziny sprząta można też go programować na 7 dni w tygodniu, np. wychodzisz a domu a on rusza do pracy :-) można mu też z pomocą specjalnych latarnii wydzielasz mu strefy robocze

Gość gość
sprząta bardzo dokładnie, mam go od tygodnia, puszczam na mieszkanie co drugi dzień i kotów nie ma możecie sobie obejrzeć filmiki na youtube jak chcecie się pośmiać to wpiszcie cat shark riding zoomba chasing duck

Gość gość
akurat odkurzenie podłogi to dla mnie żaden problem, a kurzy się przecież wszędzie, na parapetach, meblach, poręczach

Gość gość
tak czy siak, odkurzana często podłoga to mniej kurzu także na meblach