Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozbita rodzina i święta

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Czy jest tu ktoś z rozbitej rodziny z rozwiedzionymi rodzicami? Lub w innej sytuacji która zmusza do różnego planowania swiat? Jak u was to wszystko wygląda? Moi rodzice rozwiedli się gdy byłam małym dzieckiem, co roku obskakiwalam 2 wigilię, a w tym roku jest taka organizacja ze obydwie są w tych samych godzinach i nie wiem co robić, kogo wybrać :/

Gość gość
zrobić wigilię u siebie a rodzicow odwiedzić w pierwszy,drugi dzień

Gość gość
Niestety strona mamy i taty jest tak skłócona (ojciec ma nowa rodzinę) ze nie ma opcji na wspólną wigilię, chyba ze chodziło o mnie i chłopaka samego. No nie w kij dmhchal ktoras część rodziny bedzie miała żal.

Gość gość
*dmuchal, przepraszam ale z telefonu pisze

Gość gość
Ktoś jeszcze?

Gość gość
nie musisz rodziców zapraszać. Zrób wigilie u siebie a święta spędź z rodzicami

Gość gość
oczywiste ze matke!!!! PYTANIE jak bys maial z 12 lat, nawet 10 latka ma wieksza wiezn z matka,ktora ja 9 miesiecy nosila i urodzila,szanuj matke,matka sie rozwiodla z ojciem znaczy ze cos jje nie pasowlalao, wybierz matke,sama nia kiedys bedziesz ,to sie dowiesz co ona czuje ze ty idzeisz do ojca

Gość gość
a kto przesunął godzinę? Bo wcześniej się jakoś uzupełniały te wigilie czyli były na różne godziny - kto w tym roku zmienił-tego olej bo przecież ta osoba musiała wiedzie ć w jakiej sytuacji cię stawia.

Gość gość
Odwiedz mamę,a ojca możesz odwiedzić np. w któreś święto.Ma druga rodzinę, to nie będzie przywiązywał wagi kiedy przyjdziesz:D

Gość gość
Rodzina ojca wymyśliła w tym roku nowa godzinę bo ma być wielki zjazd rodzinny. I racja, zgodze się z tym ze nie powinnam mamy zostawiać, szczególnie ze aktualnie oprócz mnie i siostry z dziećmi (do której idziemy) nikogo nie ma. Sama nawet wole iść do rodziny mamy z własnej chęci. Zastanawiam się z tego wzgledu ze mój ojciec zrzuci wszystko na mnie iz jestem wyrodna córka i nie chce widywać rodziny chociaż raz na rok mimo, ze to on założył sobie nowa rodzinę :(

Gość Tak jakoś wyszło
Nie przejmuj się tym co ojciec sobie pomyśli, w jaki sposób będzie komentował Twoją nieobecność.Inne dni też są dobre na wizytę nie tylko w świeta.Gdyby Twój ojciec był w porządku nie zostawił by Was - nagle tak przywiazuje wagę do kontaktu z Tobą? Szkoda że wczesniej nie brał tego pod uwagę gdy byłaś dzieckiem? Jestem pełna podziwu ze chcesz go odwiedzać i jego nowa rodzinę.Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt.