Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsor się we mnie zakochał

Polecane posty

Gość gość

Co robić z tym fantem? Chce odejść od żony i być ze mną. Jest w porządku ale na pewno bym się nie związała z nim.

Gość gość
Zwiększ mu stawkę, najlepiej dwukrotnie:D

Gość gość gość gość goś
udawaj ze kochaz jak wykorzystasz to zostaw

Gość gość
Prosze bez takich głupich komentarzy. Decyzja o sponsoringu była najtrudniejszą decyzją w moim życiu. Nie robię tego dla przyjemności a z konieczności bo nie miałabym po prostu za co żyć. Boję się, że w takiej sytuacji nasz układ po prostu się rozpadnie. A nie wyobrażam sobie od nowa spotykać się z kimś nowym i chodzić z nim do łóżka...

Gość gość
to ty tylko z tego sponsoringu żyjesz i żyć zamierzasz?

Gość gość gość gość goś
skoro utrzymuje cie to bądź z nim , przynajmniej narazie

Gość gość
Nie, mam też pracę ale rzecz w tym, że to praca za najniższą krajową a ja mam bardzo chora osobę na utrzymaniu i na leki, rehabilitację idą ogromne pieniądze a niestety nasze państwo ma to gdzieś... Gdybym miała inną alternatywę to bym się za to nie brała ale w obecnej sytuacji nie mam innego wyjścia..

Gość gość
a nie możesz szukać lepszej pracy?

Gość gość
no k****a w Polsce lepsza praca.... Ciekawe gdzie???poszukaj ogłoszeń i zobacz za jakie pieniądze proponują prace i dopiero wtedy sie odzywaj

Gość gość
wiem, bo mi proponują głównie sponsoring

Gość gość
Nie mozna miec INNEJ ALTERNATYWY

Gość gość
nie martw sie, oni tak zawsze pranie mozgu robia, od zony nie odejdzie, mozesz byc pewna, bajeruje cie, moze i jest zakochany, moze i b.cie lubi, nie wiem, ale zony nie zostawi, no chyba ze ona sama odeszla to sie chwyta brzytwy, uwierz mi, przerabialam to pare razy ;)

Gość gość
Zaufaj Bogu, módl się o inną pracę, o inne wyjście, możesz sobie zniszczyć psychikę przez takie coś.

Gość gość
Lepszej pracy? Gdzie ktoś mi da pracę za 6 tyś zł miesięcznie? Bo to są obecnie moje miesięczne wydatki na rachunki, życie, rehabilitacje, pielęgniarkę i leki. A i to czasami te 6 tyś nie wystarcza bo trzeba zamówić prywatną wizytę u lekarza który za zjazd inkasuje 200-300zł. Niestety nasze państwo interesuję się jedynie życiem poczętym tylko dopóki jest ono w macicy a później nikogo to już nie obchodzi jak ten człowiek żyje. A jak to jest człowiek starszy to już w ogóle - może umierać.

Gość gość
A co do sponsora złożył już pismo do sądu o rozwód (widziałam pismo i to on jest powodem), sprawa ma się odbyć po nowym roku.

Gość gość
Nie potępiam Ciebie, bo nie mam orawa, nikt nie ma. Jesteś w ciężkiej sytuacji, ale to nie zmienia faktu że to zła sytuacja. Ten pan jeśli ma do Ciebie jakieś szlachetne uczucia powinien poszukać Ci jakiegoś innego źródła dochodu a nie trzymać Cię jak prostytutkę. Zostawienie żony to też nie rozwiązanie jeśli jej przed Bogiem przysięgał wierność. Pamiętaj że kto zdradzi Boga, zdradzi też człowieka.

Gość gość
Sratatata k****m zawsze się wydaje że klienci je kochają . Nawet jak zostawił żonę to nie dla ciebie wywłoko.

Gość gość
Tyle że ja mam 34 lata, do starości jeszcze trochę zostało... To nie zazdrość przeze mnie przemawia, to miłość do drugiego człowieka, zbrukanego strasznym losem. Ja mam dobry los, żeby nie było i chcę takiego dla Autorki.

Gość gość
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni Wojtusiu. Teraz taki wyszczekany a przyjdzie Ci kiedyś bratku umierać, wtedy dopiero będziesz trząsł portkami bo z niczym na tamten świat pójdziesz. A tak poza tym, 34 lata to wspaniały wiek dla kobiety i dojrzali mężczyźni sobie go bardzo cenią, to jest najważniejsze.

Gość gość
przecie ta cała sprawa w której bierzesz udział jest głupia do kwadratu, to czemu ma się obyć bez głupich komentarzy. Świadczysz temu facetowi usługi seksualne, otrzymujesz za to wynagrodzenie córo Koryntu.

Gość gość
sa ludzie którzy byli w piekle i w niebie i potwierdzają naukę kościoła objawienia w fatimie medjugorie kibeho tam maryja prosiła o modlite o pokuj ale ludzi to glupcy i nie posłuchali i dla tego była 2 wojna sw w jugosławi i rwandzie gdyby ksieza posłuchali rozalii celakówny to polske omineło by 2 wojna sw i jeszcze raz dała szanse w siekierkach 1941 o powstaniu warszawskim gdyby sie modlili to powstanie zwyciezyło by i mielibysmy wolny kraj od komunizmu

Gość gość
A jesteś sprawna od pasa w dół, kaleko? Jak chuć czuje to dobrze, prócz kasy przyjemność 🖐️