Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że homoseksualizm powinien być w Polsce karany więzieniem

Polecane posty

przytulaniu, które później nastąpi, x czyli co mam d******y jak d***** a potem czekać na wynagrodzenie?:( nie podchodzi mi coś takiego, wybacz. chyba masz coś z główką nie halo. objadłaś się w święta?:(

Gość gość
a jak sobie broken wyobrażasz tego idealnego posiadacza torsu do przytulania

o, to co tu napisałam to tylko kropla w morzu. mam go opracowanego w wyobraźni do perfekcji, wygląd i charakter. ogólnie wszystko. musiałabym pisać i pisać przez cały 2014 rok;) o tym, w kim się zakocham:)

Gość gość
jestem mateusz mieszkam w namysłowie w powiecie namysłowskim na opolszczyżnie miasto 16 tyśęcy mieszkańców a sa pełno osób homoseksualnych

Gość gość
s****a mi na niego wyciekla podczas homoseksu do d**y

Gość gość
broken, fajny facet ma wysoki poziom testosteronu, a co za tym idzie, wysokie libido i będzie chciał seksu, nie zadowoli się przytulaniem. Możesz liczyć tylko na jakiegoś zniewieściałego cherlaka z problemami hormonalnymi albo na faceta po amputacji jąder z powodu choroby. Przegrałaś życie, nic oprócz samotności i pustki na ciebie nie czeka.

:( nie, fajny facet właśnie potrafi się opanować a wysoki poziom testosteronu brzmi apetycznie;) mrau:) nie będę sama. kiedyś się zakocham:)

poza tym ja nie muszę być w związku. jeśli dla Ciebie życie singla to samotność i pustka to nie mamy o czym gadać pewnie dla Ciebie pustka jest nawet wtedy jak nie masz wypełnionej c**ki.

Gość gość
jak we wczesnym sredniowieczu

Gość gość
brokeninside87 - Twoj opis idealnego partnera to opis kryptogeja, bylas zgwalcona w dziecinstwie?

:D nie byłam, w każdym razie nie pamiętam a czemu geja? bo nie wierzysz w aseksualizm? a to sobie nie wierz może ja też jestem lesbą i ****** cyce i c**y :O

Gość gość
Ok, a bylas ze swoim asexualizmem u specjalisty? Nie uwazam, ze g****iciel jest meski, sama bylam zgwalcona I przez wiele lat wracalam do rownowagi.

no więc współczuję Ci. ale nie wiem jak inaczej się odnieść do tej gloryfikacji funkcji seksualnej u faceta, s********m działa doskonale nie byłam u specjalisty, jak Ci się nos podoba to idziesz go zoperować?:O

Gość gość
,, miłość fizyczna dwóch starych tłustych pedółów,,

Gość gość
dwa pedały sie *****ły jeden duży drugi mały jak ten duży zaczął krążyć to ten mały nie mógł zdążyć

Gość gość
Dzieki,ale nie oczekuje wspoczucia , walczylam przez lata I teraz jestem szczesliwa..co do "nosa" piszesz ze jestes aseksualna ,a jednoczesnie Masz potrzebe przytulania, bliskosci I tutaj wg mnie lezy problem dlatego pytalam o specjaliste .

Gość gość
Nie zrozumialas albo udajesz = potrzeba bliskosci nie jest chora , ale aseksualnosc jest ..mysle , ze jak sie zakochasz to problem sam sie rozwiaze I tego Ci zycze =Milosci :) co do tematu o homosexualistach- niech kazdy pilnuje swojego nosa I nie wp*****la sie do czyjejs sypialni!

a dlaczego aseksualność miałaby być chora? no chyba potrzeba bliskości innej niż akt jest chora dla Ciebie bo tak napisałaś ja nie chciałabym czuć popędu, bo z mojego punktu widzenia to spłaszcza i deformuje relacje

ale jeśli Wy się czujecie dobrze z popędem to dobrze, to naprawdę jest indywidualne nie trzeba się bronić przed innością mówiąc, że to chore, bo my sobie naprawdę nie wchodzimy w drogę:) piszę dopiero teraz, bo wiecie co?:( jest zła rzecz. mianowicie limit. jak go przekroczę, to każda wypowiedź jest traktowana jako spam:( teraz piszę już na poczet kolejnego dnia i cholernie mi się to nie podoba

Gość gość
Ja tam uważam, że homoseksualizm nie jest niczym złym, skoro obie osoby się na to godzą. Póki wszyscy są zadowoleni, nie ma w tym nic złego, nawet jeśli jest to jakieś przebieranie się za psa czy coś - ja bym tego nie zrobiła, ale krzywdy mi ani innej osobie to nie robi, więc za co karać? Nie ma poszkodowanego, nie ma przestępstwa. Byle się z tym nie obnosić, ani z homo-, ani z heteroseksualizmem, bo na co, to sprawa prywatna. Żyj i dać żyć innym.

Gość gość
polska od 2010 roku została zaliczona do krajów wysoko rozwiniętych z pkb na osobe 21,000 USD z tym pkb jest na 47 miejscu na 220 panstw swiata a w rankingu HDI jako kraj wysoko rozwinięty na 39 na 47 państw wysoko rozwinietych i na 187 państw świata dane HDI 2011 rok polska wyprzedziła portugalię i bahrajn a w 2012 z.e.a

Gość gość
ja mieszkam w namysłowie w woj opolskim w powiecie namysłowskim miasto 16 tysiecy mieszkanców troche z 200 osób znam i pięc par gejow

Gość gość
to ze wysoko rozwinieta tak prawda

Gość gość
ja się zawsze onanizuje dokładnie od roku i zawsze mi wytryska domyśl się co i z czego pozdro mateusz . miasto opole