Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniaa1i2

co mysli facet ktory jest w zwiazku o swojej kolezance z pracy ktora jest atrakc

Polecane posty

Gość anniaa1i2

hej moj chlopak bardzo mnie kocha ale ostatnio w pracy poznal dziewczyne, fakt pare lat starsza ale atrakcyjna ;/ mowil mi o niej mowil ze przy jakiejs okazji go przytulila np jak wrocil po chorobowym to go przytulila in zaczela mu sie zwierzac ze swojego zycia ze ja chlopak zostawil z dzieckiem a widze ze on sie przejal i jak ja mu mowilam ze moze go oszukala albo cos zrobila to on ja bronil wierzyl w kazde jej slowo. myslalam ze moze powie no tak kochanie ja znam tylko jej wersje wydarzen cikawe jak bylo naprawde ... a on ja broni. glupia jestem , bo zrobilam sie zazdrosna ... ale po prostu jestem ciekawa co sadzicie co facet w takiej sytuacji mysli, ja czasem mam takie wrazenie ze ja taka mloda glupiutka a ona doswiadczona o powaznych rzeczach myslaca ... faceci lubia czu sie jak male dzieci a taka dla nich jak matka ... czy on mogl sobie pomyslec np szoda ze nas dzieli tyle rzeczy, albo mogl o mnie zmienic zdaniee ? pomozcie :(

Gość anniaa1i2
prosze odpiszczie