Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagrania z egzorcyzmów Anneliese Michel

Polecane posty

Gość gość

Ja i moi znajomi jesteśmy w szoku po tych nagraniach. Nagrania są prawdziwe i dostępne na YouTube.

Gość 21 xd
czy masz 15 lat?

Gość gość
te nagrania są stare jak swiat dopiero teraz je znalazlas?

Gość gość
Wcześniej po prostu o nich nie słyszałam ani moi znajomi.

Gość winogronka544
Te nagrania powinny dać do zrozumienia tym wszystkim, którzy się bzykają z kim popadnie i używają antykoncepcji.Może w końcu coś zmienią.

Gość gość
Te nagrania są spreparowane przez Watykan łosiu. :D

Gość winogronka544
Ciekawe jak można zmodyfikować taśmy na szpulach.

Gość gość
Ludzie wolą nie wierzyć i bzykać się jak popadnie z każdym.

Gość gość
Wierze w to, nie polecam odsluchiwac tych nagran ludziom nafwrazliwym, bo mozna miec pozniej np bole glowy czy inne dolegliwosci.

Gość gość
o tych nagraniach mówił Dostaliśmy pięć spleśniałych rozsypujących się szpul magnetofonowych, które od 30 lat leżały w szafie wyjaśnia Maciej Bodasiński. Przegrywaliśmy je w profesjonalnym studiu. Dźwiękowcy nie mogli wyjść ze zdumienia, patrząc na wskaźniki. Powiedzieli, że takie dźwięki nie istnieją w naturze...Maciej Bodasiński opowiada, że podczas zgrywania materiału dźwiękowego z oryginalnych taśm szpulowych na tzw. bety, używane w telewizji maszyny rejestrujące poziom dźwięku wariowały. Montażysta, który musiał siedzieć cały czas i zgrywać te taśmy, po wysłuchaniu fragmentu pobiegł po różaniec i odtąd nie wypuszczał go z rąk. Czujniki rejestrowały nieludzki dźwięk, który wydawały demony, używając ciała Anneliese tłumaczy. Takie dźwięki można sobie teoretycznie wyobrazić, kiedy naraz zagra cała orkiestra symfoniczna. Ale nigdy pojedynczy człowiek! „Nigdy bym nie pomyślała, że to jest tak straszne. Ciągle sobie myślałam, że chcę cierpieć także za innych ludzi, żeby nie poszli na wieczne zatracenie, ale nie sądziłam, że jest to aż tak bolesne, tak straszne, tak okropne!

Gość gość
książka o egzorcyzmachhttp://tiny.pl/qc54q zagadka śmierci Anneliese Michel lekaze spartaczyli robte i zwalili to na egzorcystów zabiły ja psychotropy

Gość gość
Ludzki rozum potrafi doszukać się tego, co nawet nie istnieje. Szczególnie gdy mocno w coś wierzy. Ludzie widzą różne rzeczy w chmurach, skałach, wodzie, aury... Słyszą szepty , głosy itd..itd..Jeżeli ktoś jest podatny na takie sprawy to słyszy i widzi cokolwiek mu fantazja podsuwa. Ja nie wierzę i nie mam "problemu" z duchami ani żadymi siłami nadprzyrodzonymi. Dla mnie takie zabobony są śmieszne i absurdalne. Ale....jak kto woli :-)

Gość gość
Anna miała tak że unosiła się w powietrzu, gdy chciała usiąść krzesło usuwało się samo a ona upadała na ziemię, " coś" niewidzialnego tłukło jej głową o beton. Takiego czegoś nie da się wyobrazić, to są namacalne dowody istnienia złego.

Gość gość
arcybiskup ile juz razy kochałeś chłopców od tyłu

Gość gość
jakos mnie nie dziwi,ze niedowiarki szydza,smieja sie..nawet bylo to do przewidzenia,ze ludzki rozum tego nie pojmie.Ja wierze,ze takie rzeczy sa mozliwe,tak samo jak wierze,ze tam,u gory jest Bog.Nie jestem katoliczka praktykujaca,ale w takie rzeczy wierze jak Bog,i demon,bo zlo,ktore zostalo potepione przez Boga niestety zyje wsrod nas,chodz nie zdajemy sobie z tego sprawy.

Gość gość
Czesto latam samolotem , zapewniam ciebie ze tam u gory nic nie ma ale ladnie jest :)

Gość gość
wiecie,ze to bylo napisane w pewnych pamietnikach(nie wazne jakich ),ze ludzie beda sie smiac,ze nie ma Boga,nie ma nic.Kazdego wlasna wola i sumienie,bo kazdy z nas za swoje sumienie odpowiada.Ktos kiedys zapytal-gdzie byl Bog,gdy mordowali ludzi w Austwitz?Przeciez umierajac na Krzyzu,Bog tez mogl zakonczyc swoje cierpienia,jednak tego nie zrobil...

Gość gość
2 wojna to była kara zapowiedziana w Fatimie ze nawet sprzęt sie im psuł jak kręcili ten film dokumentalny Znaki obecności Boga w świeciehttp://tiny.pl/qc11p

Gość gość
winogronka544 2013.12.21 Ciekawe jak można zmodyfikować taśmy na szpulach. ] aaahahahahahahahhaaaa :D :D :D zapytaj sie chocby pierwszego lepszego studenta filmografii ;) myslisz, ze filmy jak robia?? albo nie mow, ze wierzysz w kazdy film, jaki do tej pory pokazano GDZIEKOLWIEK??!?!? myslisz, ze Darth Vader zyje i idzie po ciebie??? albo oczekujesz bliskiego spotkania 3 stopnia z hobbitami?? :D :D :D

Gość gość
wiecie,ze to bylo napisane w pewnych pamietnikach(nie wazne jakich ),ze ludzie beda sie smiac,ze nie ma Boga,nie ma nic] a ktorego nie ma? bo jahwe byl w panteonie bogow solarnych i nawet niezbyt znaczacy :)

Gość gość
Ona była chora psychiczne i tyle w temacie , a za jej śmierć odpowiadają rodzice.

Gość gość
Chora psychicznie i naćpana prochami, a naiwni kretyni zawsze będą wierzyć w takie pierdoły, bo to owce przeznaczone na rzeź. Oglądałam te egzorcyzmy mając nie wiem, 10-12 lat i nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia. Czemu? Bo drąca mordę kretynka nie jest w stanie zrobić na mnie żadnego wrażenia, są gorsze choroby psychiczne i fizyczne. Niedawno wymyślono deskorolkę, która lata w powietrzu, wiec te kilkadziesiąt lat temu z łatwością mogli przerobić te nagrania, żeby durni ludzie się ich bali.

Gość gość
A wiecie, że w moim pamiętniczku jest napisane, że dawno dawno temu pewna organizacja w celu wyłudzenia pieniędzy od głupich ludzi wymyśliła książeczkę z historiami, które odwołują się do pierwotnych myśli ludzkich takich jak śmierć, aby wymusić na tych ludziach hajs i posłuszeństwo? I co teraz zrobicie, to jest napisane w moim pamiętniku, to musi być prawda :classic_cool:

Gość gość
Na yotube są oryginalne nagrania z egzorcyzmów,tak nie zachowuje się osoba chora psychiczne , nie takim głosem i takim słownictwem,dykcją.