Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o takich ludziach

Polecane posty

Gość gość

którzy uciekają od rodziny bez pożegnania i żadnej wiadomości,tak z dnia na dzień?czy znacie takie przypadki? ja znam dwa, jak chodziłam do podstawówki to mojej kolezanki z klsy mama,bardzo miła i fajna kobieta, wyszła raz do lekarza i juz nie wróciła, podobno ktos ją widział na dworcu,i potem dowiedzieli się, ze jest w Warszawie i ma faceta, tutaj zostawiła męża i chyba 5 dzieci. ostatnio takiej dziewczyny matka zrobiła podobnie, wszyscy się martwili,mysleli,ze zaginęła, a potem policja ją znalazła gdzies daleko i podpisała jakies papiery,ze nie chce mieć kontaktu z rodziną. zastanawiam się,czym się kierują takie osoby...

Gość gość
kierują sie pewnie chęcią ucieczki od życia które uważają za nieudane:o nie znam takich przypadków ze swojego otoczenia, za to kilka przykładów ucieczki innego rodzaju (samobójstwa) to owszem

Gość Łona jest Aniołem
Jeśli miałbym zgadywać to myślę że kierują się "życiem pod innych ludzi" a w zasadzie dochodzą do punktu kiedy na życie pod innych nie mają już siły .

Gość gość
ja myślę,ze chcą czegoś lepszego lub nowego od życia. ale żal mi tej rodziny, która jest opuszczona, martwi się i zastanawia co się stało, a ta osoba nie chce nawet miec kontaktu z nimi, nawet z własnymi dziećmi. i przeważnie tak chyba jest, ze jak uciekają to mają tam już kogos nowego