Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia Paulina 27

Stara znajomość nie daje mi byc w pełni szczęśliwa kobieta

Polecane posty

Gość Głupia Paulina 27

Poznaliśmy sie 4 lata temu, on bardzo chciał zabiegał , starał sie , ja sie bawilam tym w koncu soe poddał i odsunął, wtedy ja standard , ale juz za późno. Kolejny rok zero kontaktu , po roku SMS , cześć co słychać - on napisał , odpisalam po kilku dniach spotkanie , od razu wpadliśmy sobie w ramiona , nasz pierwszy raz , jego pytanie czy bym chciała. Spanikowalsm .. Ucieklam. Kolejne 3 Msc sucha znajomość on był bardzo zdystsnsowany. Znowu pól roku zero kontaktu. Znowu sie odezwał , wielka przyjaźń nagle , zero na temat przeszłości czasem coś tam rzucił ze była zabawa gierki. Wie ze mam kogoś , ale odzywa sie co jakiś czas podpytuje , mowi żebym aktualnego rzuciła , ale nic wiecej , nie wiem dlaczego czy znowu dla Gierek i zabawy. Kocham swojego chłopaka , ale on coagle o sobie przypomina , raz nie zatyzykowalam i zalowalsm a teraz co robic ? To tak bardzo w skrócie , wiem ze obecny chce sie oświadczyć a ja , ja nie wiem moze ktoras kiedyś zatyzykowalam o jest teraz szczęśliwa ? A moze urwać stara znajomość

Gość Głupia Paulina 27
Nikt nic ? Tak mnie to meczu dzisiejszego wieczoru

Gość Głupia Paulina 27
Proszę o ocenę i najlepiej wiadro zimnej wody ns głowę

Gość Głupia Paulina 27
Sie upojenia chyba z tego wszystkiego ;(

Gość gość
Hej Paulinko :-) Nie żyję Twoim życiem, ale patrząc z boku to nieładnie że zabawiałaś się czyimś kosztem. Wtedy nie chciałaś, może nie byłaś gotowa. Tłumacz sobie jak zechcesz. Uważam że z czasem albo zaczęłaś idealizować tamtego chłopaka bo w Twoim obecnym związku czegoć Tobie brakuje, albo niedojrzałaś do żadnego związku. / Przeczytaj co napisałaś o starej znajomości (cytuję Twoje słowa) "....pól roku zero kontaktu. Znowu sie odezwał , wielka przyjaźń nagle , zero na temat przeszłości czasem coś tam rzucił ze była zabawa gierki". _ Pomyśl logicznie, gdyby jemu zależało, tak naprawdę, to on by chciał wiedzieć DLACZEGO uciekłaś. CHCIAŁBY znać przyczynę Twojego strachu. A on nie chce. Mąci Tobie w głowie a Ty mu na to pozwalasz. Ktoś musi tutaj podjąć męską decyzję: myślę że padło na Ciebie i masz 3 wyjścia: 1. albo kopniesz w czery litery starą znajomość żeby przestał Tobie zawracać w głowie... 2. Zostawiasz starą znajomość i obecną dopuki się nieograniesz i niezrozumiesz swoich uczuć... 3. Zostajesz ze swoim obecnym chłopakiem bo naprawdę kochasz tylko jego. / Jeżeli błądzisz w uczuciach to znaczy że nie jesteś gotowa na związek ani z jednym ani z drugim. / Jeżeli kochamy naszego partnera, to inni nie mają prawa bytu. Powodzenia w podjęciu mądrej decyzji. :-)

Gość gość
Masz dużo racji to na pewno , ale uciekając rzucilam kilka przykrych słów , wiem, ze na pewno go wtedy zranilam. Po tej syt jeszcze mieliśmy kontakt , ale on był juz dość zdystsnsowany. Potem poprostu umarło , ale on oczywiscie musiał sie przypomnieć po kolejnym pól roku. Myśle , ze poprostu w tym czasie mógł byc z kimś poprostu ,nawet wspomniał , ze tak było. Wspomniał w momencie kiedy mu odpowiadałem o swoim spotykanym szczęściu. Teraz czesto mnie gdzieś zaprasza jakby na nowo chciał we mnie coś obudzić mimo ze wie , ze nie jestem wolna.