Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oznaki zblizajacego sie porodu

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie dziewczyny ktore czytaja ten temat. a wiec... moze powiecie jak to bylo w Waszych przypadkach? ja obecnie koncze 36 tydzien, zauwazlam ostatnio wiecej zoltawego sluzu, wydaje mi sie, ze lepiej mi sie oddycha.w dodatku od jakiegos czasu tam na dole wszystko jest bardzo podraznione i opuchniete. moj lekarz mowil, ze to dziecko napiera i stad opuchlizna. nie bede ukrywac, ze to bardzo nieprzyjemne i bolesne doswiadczenie. jak Wy rozpoznalyscie, ze zbliza sie porod?

Gość enigmaa123
ja tez jestem w 36 tyg ciazy i jeszcze mam przeprowadzke na dniach :) to moje pierwsze dziecko i tez sie zastanawiam jakie sa oznaki ze porod sie zbliza. Mamuski pomocy....:)

Gość gość
ja jestem w 36t3d, bardzo chciałabym urodzić w terminie albo po, a mam na 13 stycznia. póki co to bolą mnie pachwiny od kilku dni i tyle. Oby to nie był jakiś symptom zbliżającego sie porodu.

Gość gość
Ja poznałam tylko p*******ch dziecka.

Gość gość
ja mam termin na 20.01 ale od kilku dni zle sie czuje. obolala i spiaca, dzidzia wiecej sie rusza i pojawilo sie wiecej sluzu

Gość gość
u mnie dzien wczesniej straszne zmeczenie, nie mialam sily nawet siedziec, no i kłucie w pipce- glowka schodzila nizej, zadnych skurczow nic, wieczorem zjadlam 2 kanapki ze sledziem, bo naszla mnie straszna ochota a rano odeszly mi ni z grchy wody- 11 dni przed terminem