Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka2627

Co kupiłyście sobie mamy dla siebie na wyprzedażach

Polecane posty

Gość marudaaaaaaaaa
dla siebie nic, ale dla dziewczynek z rodziny na prezenty troche rzeczy kupilam:) typu rekawiczki, czapki, szaliki, swetry

Gość gość
To, ze nie masz czasu latac po sklepach I nie wiesz jak sprawdzic na internecie kiedy sa wyprzedaze to twoj problem I w sumie nie ma sie czym chwalic. Mnie tez stac ale nie widze powodu zeby przeplacac I taka jest roznica miedzy nami.

Gość gość
Nie trzeba latac co chwila do sklepu polujac na promocje. Sa dni w ktorych po prostu sklep obniza towar i wiadomo kiedy takich duzych obnizek sie spodziewac: w srodku wakacji, po bozym narodzeniu, w styczniu i po wielkanocy. W miedzyczasie mozna sie owszem natknac na jakies drobniejsze obnizki ale wyprzedaz kolekcji jest wlasnie wtedy kiedy kolekcja jest wymieniana i wlasnie wtedy wiadomo co bedzie przecenione. Tak wiec nie trzeba latac caly rok z nadzieja ze uda nam sie cos upolowac.

Gość gość
jasne...bieda lata po sklepach, bo nie ma kasy a tu udaje cwane:D:D jaja jak berety:D

Gość gość
Ales ty glupia :D bieda lata po sklepach :D a przeplacaj przed swietami jak cie to bawi :D

Gość gość
no bawi:D ubaw mam z was:Dbiedne polaczki

Gość gość
Ja natomiast mam ubaw z ciebie :) przeplacasz, kupujesz to samo co ja tylko drozej . Zapewne pani bogata robi zakupy w h& m czy reserved a dzieci ubierasz w smyku :) to tez mnie bawi :)

Gość gość
ostatnio kupiłam sobie w outlecie spódnice a po wypłacie w styczniu chcę zapolować na jakieś porządne skórzane kozaki. ostatnio kupuje tylko i wyłącznie z przecen i w outletach bo uważam, że normalne ceny są mocno zawyżone.

Gość gość
a ja nie bede udawac bogatej, posmiejcie sie chetnie posłucham przed tymi "rodzinnymi" swietami jak szydzicie z kogos kto czeka na wyprzedaz rzadko kiedy stac mnie by kupic cos w normalnej cenie, czesto chodze do lumpeksow czy to znaczy ze jestem gorsza?

Gość gość
a ja nie bede udawac bogatej, posmiejcie sie chetnie posłucham przed tymi "rodzinnymi" swietami jak szydzicie z kogos kto czeka na wyprzedaz rzadko kiedy stac mnie by kupic cos w normalnej cenie, czesto chodze do lumpeksow czy to znaczy ze jestem gorsza? . Wcale nie gorsza!!! Przy okazji ciekawa jestem jakim cudem pani szydzaca z "biednych polaczkow" nie wstydzi sie wypowiadac w temacie o wyprzedazacch, i to o zgrozo w polskim jezyku!! :O

Gość gość
Dla siebie kupuje na bieżąco ale dzieciakom kupuje na nastepny sezon zawsze. Jest zdecydowanie taniej .

Gość gość
A ja chce sobie kupicdruga kurtke zimowa :) w tym roku kupiłam juz jedna ale chce na zmiane. Z utęsknieniem czekam na wyprzedaże.

Gość beatkaherbatka
A ja dzis kupilam sobie fajna kurteczke zimowa kosztowala na poczatku pazdziernika/ listopada 390 zł dzis kupilam za 150 zł do tego swterek z 120 na 60 zł jeden za 80 zł ze 140, dwa za 60 zł a kosztowaly po 90 zł bo widzialam juz je wczesniej takze zaplacilam mniej niz kosztowaly przed wyprzedazami , a i kupilam torebke z 80 zł na 40 zł taka na codzien do latania do pracy czy po miesicie, rajstopy skarpetki tez pokupywalam bo taniej przydadza sie na zime :) ogolnie ejstem bardzo zadowolona i po nowym roku napewno sprezentuje sobie buty skorzane

Gość gość
Ja nie lubię latać po sklepach i szukam fajnych ciuchów na allegro,szukam tzw perełek i zazwyczaj używanych ,ostatnio kupiłam sweterek cudo z kaszmiru ,dałam 270 zł i jest fart swojej ceny nowy ok 1200 zł.Dziś poluję na piękną spódnicę .