Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot w odwiedzinach u dwóch innych kotów

Polecane posty

Gość gość
:-D jestes niezła,starzy wywali cię do akademika chyba specjalnie,a kasia jest karą za wymadrzanie

Gość gość
no widzisz,czasem coś mądrego uda mi się sklecić,na przeciw glinom na przeciw tankom

Gość gość
22.12.13 sądzę, że po 18 latach naprzykrzania się im ciągłym bekiem o coraz to nowsze wynalazki dziecięcej rozrywki, od małych misiów ze smoczkami z pachnącymi brzuszkami, po lalki Barbie, aż w końcu zahaczając o Playstation kolejnych generacji - sądzę, że należy im się parę lat odpoczynku od wyrodnej córki, która pojechała do większego miasta zdobywać wiedzę niezbędną do pakowania mrożonek w Biedronce w przyszłości 😴 a Kasia jest chyba karą za celowe psucie budzika w pierwszej klasie podstawówki, żeby dziecko owo nie musiało iść na lekcje :(

Gość gość
22.12.13 przypięcie Ci na piersi Orderu Virtuti Consilium jest jedynie kwestią czasu ;)

Gość gość
a nie mogli c**** prostu wp*******ić,musieli zastosowac az tak drastyczną formę wychowawczą? żeby biedne dziecko słać do obcego miasta i skazywac na towarzystwo zdegenerowanych koleżanek z akademika,toż to się w głowie nie mieści jak dzisiaj rodzice sa pozbawieni uczuć:-( no żal mi cie k***a ale mi cię żal

Gość gość
nie polecam odwiedzin kotki w domu innych kotow. jezeli na ogol jest jedynym zwierzeciem niewychodzacym z domu, to dla niej ten tydzien bedzie trauma. skonczy sie albo na posikiwaniu po powrocie do domu, albo na posikiwaniu tych kotow w tamtym domu. kiedys w odwiedziny wzielam swojego kota do kotki brata (i moj wykastrowany i jego wysterylizowana), moj nie wiedzial gdzie sie podziac, kotka zdziczala wrecz, po tem zaczela im sikac gdzie popadnie :O

Gość gość
22.12.13 posuwanie się do drastycznych środków jest dobrym sposobem na wyrobienie charakteru, przy jednoczesnym uniknięciu naruszenia powłoki wyrabianego materiału na człowieka 😴

Gość gość
22.12.13 chyba rozważę to po raz drugi, bo faktycznie zapomniałam, że może pojawić się trauma. z drugiej strony ciężko będzie teraz w jeden dzień (dzisiaj i kawałek jutra) będzie znaleźć kogoś, kto będzie chciał do niej zaglądać, zmieniać papu i żwirek :( czas podzwonić :(

Gość gość
czyli rozumiem,ze powłoka jeszcze nie naruszona,a co ? jakies problemy z nadwagą czy ogólnie uroda licha..

Gość gość
nastąpiła ostra wymiana argumentów, bój o moją rację był zaciekły, głosy podniesione i stanowcze, łza pociekła z matczynego oka, co słychać było przez słuchawkę, ojciec wydziedziczył - tak potoczyła się rozmowa: - Mamo, myślę, że Melka może mieć stresika, więc... - To się grubego zamknie w naszej sypialni. Drapak ma. I kuwetkę się postawi. A, przywieź termofor. będzie dobrze :classic_cool:

Gość gość
22.12.13 powłoka cielesna, ręką karcącą jest nieskażona, choć o powłoce przywołanej w tym temacie...sądzę, że jej nieobecność pozostanie mą słodką tajemnicą :classic_cool:

Gość gość
ale tu chodzi chyba o sam zapach, kotka nie musi dostac po ryju od drugiego kota, ale o to, ze nagle znajdzie sie na terytorium innych kotow, wszystko bedzie przesiakniete ich zapachem :( jeden z moich kotow czasami mi posikuje poza kuweta, tylko dlatego, ze za oknem widzi inne koty (dwie przybledy dokarmiam, wiem, ze nie powinnam jak nie chce miec zaszczanego domu, ale zal mi tamtych :( ) :O no ale jak nie znajdziesz nikogo to trudno, tydzien to troche sporo, a nawet jak sie nabawi traumy to pewnie i tak szybko z niej wyjdzie po powrocie do domu? ;)

Gość gość
myślę, że nie będzie tak źle, bo to bardzo przebojowa dziewczynka, otwarta na inne koty i chodząca w szeleczkach, faktycznie jest sama w naszym segmencie, ale jak widzi kota na spacerze, to koniecznie chce się z nim bawić :) najwyżej się potem kota podleczy z traumy sposobami opisanymi przez J.G.

Gość gość
może uchylisz rabka tajemnicy przy wigilijnym stole do którego mnie zaprosisz

Gość gość
22.12.13 zawsze na naszym stole czeka dodatkowe nakrycie dla zbłąkanego, choć może nie obłąkanego, gościa, ale wątpię, by moja matula była zachwycona widokiem powiewającego rąbka przy stole 😴

Gość gość
no tak,polska hipokryzja,zawsze mamy dodatkowe nakrycia dla zbłakanego gościa,choć nie koniecznie dla każdego,a najlepiej jak by taka się zbłakał jakiś chodorkowski co to akurat wypuszczony został,albo inny krezus z grubym portfelem,to miejsce w łóżku by się znalazło i to z dowolnym domownikiem

Gość gość
22.12.13 podłe wykorzystanie delikatnie aluzyjnej zabawy słowem i insynuacja faryzeuszowego usposobienia, a przy tym ukryta implementacja cech kobiety upadłej, niezgodnych z rzeczywistością! 😴 kocham słowniki internetowe :classic_cool:

Gość gość
co studiujesz ,chyba że to też tajemnica

Gość gość
przygotowuję się do podjęcia studiów informatycznych, ciekawski gościu forum kafeteria dyskusja ogólna 😴 sądzę, że moje umiejętności w pisaniu programów oraz delikatnie pachnącej linuchem obsłudze komputera, z pewnością zostaną wysoko ocenione w sklepie Ludwiga Lidla 😴 uciekam ;) 🖐️

Gość gość
uciekaj włascicielko kota wybierającego się z wizytą do dwóch innych kotów