Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczyny

Wigilia to szczegolny dzien

Polecane posty

Gość zareczyny

ale czy wypada sie w Wigilie zareczyc ? Nie lepiej przelozyc to na 1-szy dzien Swiat ? I tak spedzamy cale Swieta razem, tzn jej i moi rodzice.

chyba fajny dzien na zareczyny.Bo Wigilia jest poczatkiem Swiat , czasem oczekiwania , podniosla atmosfera i kojarzy sie z prezentami .A czyz moze byc fajniejszy prezent , jak poproszenie kobiety , by razem z nim szla przez zycie ? Gdybym miala wybierac dni - wolalabym Wigilie i pierwsza gwiazdke na niebie , ktora sie niecierpliwie wyglada :-D

Gość zareczyny
Czyli miala racje. Ja mam tylko obawy jak to odbiora rodzice.

rodzicom spodoba sie taki scenariusz .Nie ma nic wspanialszego , niz szczescie swoich dzieci . Zupelnie nie zamartwiaj sie i zycze Ci bys byl szczesliwy ze swoja wybranka zawsze .Powodzenia.

Gość zareczyny
Dziekuje. Moje obawy zwiazane sa z "religijnoscia" jej rodzicow. Wiem jak bedzie wygladala "Wieczerza"; koledy, czytanie Ewangelii a ja mam potem wyskoczyc****oprosic ja o reke. Tremuje mnie to.

Na zaręczyny to każdy dzień jest dobry a jak będzie to przy Twojej rodzinie to już na wstępie chłopak ma dużego plusa . A jaki prezent pod choinkę dla mamy . Super

Sory topik chłopak założył ale i tak jestem za . Przerób posta pod siebie .

Gość zareczyny
Szczerze mowiac to nie chodze za czesto do kosciola wiec nie jestem w temacie. Nie szukam tu znawcow prawa kanonicznego ale kogos dla kogo Swieta w sensie religijnym sa bardziej bliskie i ocenil jak w jego mniemaniu to bedzie wygladalo.

Gość gość
pulchny, opowiedz nam o swoim szczescliwym zyciu i cudnej zonie :D

Gość gość
alez oczywiscie juz sie nie moge doczekac no w ogole nie rozumiem jak to tak mozna no przecie kobieto sie nie da zastanow sie ❤️ www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
Wydaje mi sie, ze Twoje obawy sa sluszne. Obdarowywanie sie prezentami w Wigilie to juz patologia, nie o to przeciez chodzi w tym dniu. Wiec jezeli macie wiecej czasu, przelozylbym to na nastepny dzien. Oczywiscie najpierw omow to z "wybranka". Szczescia zycze !

Gość zareczyny
Widze ze nie jestem sam nie dochowujac niedzielnych obowiazkow.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze Twoje obawy sa sluszne. Obdarowywanie sie prezentami w Wigilie to juz patologia, nie o to przeciez chodzi w tym dniu. Wiec jezeli macie wiecej czasu, przelozylbym to na nastepny dzien. ______ Że co? Na następny dzień są urodziny Jezusa, wtedy jest lepszy dzień na prezenty??? ____ Ja jestem z religijnej rodziny, Wigilia to dobry dzień na oświadczyny. Zrób to tylko już po kolacji. Na Pasterkę pójdziecie z błogosławieństwem mamy i taty :-D

Gość zareczyny
Pomimo ze sa tacy religijni, to nie sa wulgarnymi katolami, nie narzucaja nam nic, nie wymagaja bysmy byli tacy jak oni. Szanuje ich za to i niechcialbym strzelic jakiejs gafy. Od narzeczonej sie nie dowiem bo ona zawsze twierdzi ze sa bardzo tolerancyjni i nic im nie przeszkadza.

Gość zareczyny
Kurcze, POMOCY !!! Za godzine wyjezdzamy a ja nie mam prezentu dla narzeczonej ! Z tego wszystkiego zapomnialem. POMOZCIE !!! Co kupic, co zrobic ?