Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka szyjka w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czesc! Mam wynik pozytywny testu jeszcze nie bylam u Gina. Jak spr sobie szyjke to jej znalesc nie moglam. Wszystko jest tj w srodku opuchniete. Czy wszystko OK? Ponoc ma byc wtedy dlugaa i zamknieta

Gość Lidia27
Dziewczyno co ty robisz! nawet nie wiesz jak szyjka wyglada a pchasz tam paluchy! Przez dotykanie szyjki bardzo latwo mozna wywolac poronienie/porod szczegolnie na poczatku ciazy. Znam osobiscie mase takich przypadkow. Idz do ginekologa on zbada szyjke sama sie nie badaj bron boze bo bez doswiadczenia i tak nie wyczujesz jaka jest! W anglii w ten sposob wywoluje sie porod kiedy jestes po terminie - polozna maca szyjke macicy

Gość gość
OK. Juz tam nic nie robie. Tylko skad wtedy inne wiedza jak to wyglada? Tylko z ciekawosc**pytam. Jutro ide do lekarza zobaczyc czy mnie przyjmie.

Gość gość
Nikt sam normalny sobie nie sprawdza szyjki. Od tego jest lekarz. A to że jest długa to ,można co najwyżej na usg zobaczyć.

Gość gość
Przepraszam bardzo czy ja tu kogos obrazam? Jestem calkowicie normalna. Nie mieszkam w Pl i ciezko tak przez weekend wysiedziiec wiec sie szuka objawow. Przeciez kobiety caly czas sie badaja skad wiedza czy nie sa w ciazy?