Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 2014

Nie wiem gdzie spędzić święta

Polecane posty

Gość marta 2014

Otóż tutaj pojawia się problem gdzie powinnam spędzić święta Teściowie - tam nie chce za bardzo, oni nie bardzo akceptują swojego wnuka ponieważ mnie nie lubią. Taka prawda i tam powiedziałam mężowi że nasz syn nie pojedzie do dziadków na święta, ciągle mówią że syn nie jest podobny do ich syna, itp. Tak się wkurzyłam że w USC zaznaczyliśmy że dzieciaki będą nosiły moje nazwisko. Poza tym szwagierka która ma swojego syna i jej syn pewnie dostanie lepszy prezent od dziadków niż mój, odpada. Do matki - Ona mieszka ze swoim nowym facetem którego ja nie bardzo lubię, poza tym on też źle się wyraża na temat mojego syna i jeszcze rodzice matki którzy nie lubią mnie bo nie akceptowali mojego ojca. Do ojca i dziadka - wiecie tutaj jest jedyne wyjście o ile sobie znowu jakiś bab nie sprowadzili bo takie mają charaktery, poza tym żaden z nich nie lubi mojego męża ale dla mnie i mojego syna zrobiliby wszystko. Ciągle mi tylko powtarzają skoro masz już dziecko to się rozwieść.

Gość gość
Gdzie spędzić święta? W domu z mężem i dzieckiem. Musisz gdzieś jechać? nie wystarczy ci rodzina, którą założylaś - ci najbliżsi?

Gość gość
A może ty pojedź do mamy, mąż do swoich rodziców a synek niech pojedzie do dziadków. Ja C***owiem że mnie jako ojcu córki wystarczyłoby mi to całkowicie bo zięcia też nie lubię a z córką nie mogę się dogadać a wnuczka mógłbym całkiem ustawić przeciwko ojcu.