Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhbvjhbv

czy komus udalo sie zaplanowac dziewczynke

Polecane posty

Gość bjhbvjhbv

Czesc, jak w temacie, udalo sie wam? jesli tak, z jakiej metody korzystalyscie? moja znajoma dietetyczka twerdzi np ze dieta to wierutna bzdura a jesli ktorejs sie uda to jets to kwetsia przypadku. Podobnie reszta metod. Jak studiuje tak rozne fora to widze ze liczba przypadkow kiedy sie udalo rowna sie liczbie porazek..wiec w metode owulacyjna tez trace wiare. Metoda Jonasa tez. A wy co sadzicie?

Gość karmelki truskawkowe
zaplanowalem zabojstwo z zimna krwia jest mi obojetne kogo trafi :P, :P, :P

Gość gość
Oglądałam kiedyś program dokumentalny o matkach np. 4 czy 5 chłopców które chcialy dziewczynke i robily in vitro. Moja kuzynka ma corke z in vitro poniewaz gdyby miala chlopca bylby chory genetycznie.

Gość gość
Tym, co "udało się" napiszą, że wyszło. A to głównie przypadek. 50/50 Mam chłopca z seksu w dniu owulacji. To bardziej do mnie przemawia. Na dziewczynę zaleca się seks przed owulacją, bo żeńskie plemniki dłużej żyją w śluzie, ale są wolniejsze. Tym bym się sugerowała, a nie dietą czy fazami księżyca bądź horoskopami. A bo z tego chińskiego s**tu miałam mieć dziewczynę;) Znam też pary, które próbują trafić w dziewczynę, bo mają chłopców. I w efekcie mają 4 i 5 chłopców. Obu parom lekarz powiedzieli, że czasem partner ma dominujące męskie i tego nie przeskoczysz.

Gość dfvdvdvdfv
Próbować i próbować. Usuwać męskie płody i czekac na dziewczynkę. Wiadomo że faceci sie nadają tylko na śmietnik

Gość gość
Tak, moim rodzicom.

Gość gość
zaplanować to se możesz sylwestra chyba że jesteś krokodylem wtedy płeć zależy oo temperatury w której leżą jaja

Gość gość
mi się udało i korzystałam właśnie z metody: im więcej dni przed owu tym lepiej :D mam wymarzoną córeczkę ( oprócz córci mam jeszcze 2 chłopców )

Gość bjhbvjhbv
ja tam bardziej wierze w astrologie niz w medycyne. pewnien astrolog wyjasnil mi na czym to polega. zwroccie uwage ze zdarza sie tak czesto ze sa rodzice z perfekcyjnym materialem genetycznym i nie zachodza w ciaze (bo nie ma planetranego polaczenia na poczecie) i takie zjawisko moze trwac latami i jest to naturalne zjawisko astrologiczne. i na odwrot. sa pary, ktore przeszly roznego rodzaju choroby lub z punktu widzenia medycyny nie maja prawa zajsc w ciaze a zachodza...(jetsem tego najlepszym dowodem, nie mialam mieisaczki kiedy zaszlam w ciaze, lekarze uwazaja to za cud :) a ja sie z nich smieje :) ludzie nei zdja asobei sp[rawy ze oprocz normalnego medycznego cyklu owulacyjnego jest tez drugi, silniejsyz cykl zwiazany z ukladem planet. I to wyjasnia tez dlaczego tyle par nie moze ''ustrzelic'' dziecka o danej plc***omimo stoswania wszelkich metod planowania..