Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cyckiii

Polecane posty

Gość gość

czy to zdjęcie moze podniecić??

Gość gość
jakie zdjęcie?

Gość gość
ładne Twoje, czy z neta ściagniete? :)

Gość gość
moje,dlatego taki problem ze wstawieniem.. :) ale czy takie zdj. działa na faceta czy nie?

Gość gość
na mnie działa :) a czemu Twój adres e-mail jest niepoprawny? :)

Gość gość
jeszcze gdyby na foto było widać muszelkę to wtedy byłoby podniecające :)

Gość gość
raczej nie, teraz cycki są wszędzie więc już taki lajcik, w dodatku bez twarzy nikogo nie rusza:)

Gość gość
a jesli nie widać muszelki to nie jest?? a odnosnie adresu, nie wiem, nie znam się :)

Gość gość
a czy poprawnie go podałaś, bo chciałem do Ciebie napisać całkiem prywatnie :)

Gość gość
bez gołej Ci*ki nie jest aż tak podniecające bo cycki są wszechobecne, ale jak byś wrzuciła to wówczas byłoby podniecajace :)

Gość shadow_29
Podniecić to za dużo powiedziane, ale może delikatnie podkręcić ;) zwłaszcza jeśli piersi są fajniutkie, choć osobiście wolę patrzeć na pupy.

Gość gość
piersi jak piersi, włosy masz ładne :)

Gość gość
pisz tutaj, po co na priv.. a jesli podobne moze trochę wiecej odsłaniające ma trafić do faceta, ktory mnie zna.. czy to,ze mnie zna wpłynie na to,ze sie bardziej nakręci niż w takim przypaku jak np.Wy,ze ogladacie zdjecie obcej dziewczyny ??

Gość gość
na hiszpana by dało radę :)

Gość gość
Jeśli facet Cię zna i mu się podobasz,to na pewno takie odważniejsze zdjęcie go podnieci i becie chciał to zobaczyć na żywo. Tylko musisz mieć pewność, że nie potraktuje Cię jako łatwej, która pokazuje wszystko co ma najpiękniejszego bez skrępowania, bo wówczas to porażka będzie. Ile masz lat?

Gość gość
Nie radzę wysyłać takich zdjęć chłopakowi, bo później będzie płacz że zdjęcie widzieli wszyscy wasi wspólni znajomi... no chyba że mu ufasz i wiesz że nic takiego nie zrobi.

Gość gość
wysyłanie takich zdjęć komuś z kim nie łączy nas nic poważnego to głupota.

Gość gość
mam 22, znamy sie kilka lat, mysle,ze moge mu na tyle zaufać..

Gość robi nas w balona
Ej,to ten sam kolo co dawał tą brzydką muszelkę do oceny.on sie bawi prowokacjami.

Gość gość
Myślę.... dobre sobie ;) a co chcesz tym osiągnąć? Chcesz się z nim przespać, to powiedz mu to prosto w oczy i nie kompromituj się zdjęciami, bo to żenujące!

Gość gość
nie robie nikogo w balona i pierwszy raz w życiu udzielam sie na takim forum myslicie,ze jak ma 28 lat to ma na tyle nas*ane w głowie,zeby pokazywac to zdjęcie znjaomym tymbardziej,ze się przyjaznimy od dawna

Gość gość
a później będziesz ryczeć jak on zerwie z Tobą i wrzuci foto do sieci. Szanuj się dziewczyno, a nie zachowuj jak tania striptiserka

Gość gość
To zdjęcie to akurat już jest w sieci i pozostanie tu na wieki ;) Jakby jakaś dziewczyna przesłał mi taką fotkę, to straciłbym do niej szacunek i uznałbym za łatwą i taką która sama się prosi o przelecenie.

Gość gość
ciekawe gdzie skoro zrobione dziś :) i nie pytalam jakie macie zdanie na ten temat, umoralnienia tez nie potrzebuje, czytajcie ze zrozumieniem i odpowiadajcie na pytanie,albo wcale pozdrawiam :)

Gość gość
dziewczyny dlaczego jesteście takie nierozsądne i wrzucacie wszystko do sieci? czy same nie macie zdania, macie problem z samooceną czy jak? to zdjęcie zostanie już na zawsze w sieci. bardzo łatwo cie rozpoznać.

Gość gość
widać nie masz nic innego do zaoferowania tylko cycki. poza tym powyższe potwierdza fakt, że pokazujesz to zdjęcie wszystkim.

Gość gość
Owszem zrobione dziś, ale skoro zamieściłaś je tutaj, to od dziś jest ono dostępne dla całego świata już na zawsze :) A później jest płacz, że wszyscy znajomi widzieli mnie gołą.... kobiety teraz w ogóle nie mają mózgów.

Gość gość
A mnie bawią takie dziewczyny, zamieszczają sweet focie nago lub z imprez na fajsie i nk, a później nie mogą znaleźć pracy, bo idiotki nie wiedzą że pracodawca w pierwszej kolejności sprawdza takie właśnie portale ;)

Gość gość
i Ola sie spłoszyła;)

Gość gość
dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooodzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggooooooooooooooooooooodzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!