Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc niby tego

Brzydki facet i ladna dziewczyna i na odwrot

Polecane posty

Gość gość
Chcecie jej fotke ??

Gość gość
ja też znam brzydką dziewczynę,która ma przystojnego faceta. dodam jeszcze,że nie jest fajna,jest chamska ,pyskata i dla niego zołza(źle go traktuje),do tego grubsza i brzydka z buzi. dlaczego,wiec on z nią jest? tak się czasem zastanawiam z mężem,bo to mój kuzyn :)

Gość gość
aha no i nie znajdujemy odpowiedzi na to pytanie..a już spory czas są ze sobą,więc może ktoś mi wyjaśni ten paradoks?:)

Gość gosc niby tego
Firmerka - ladna kobieta to kobieta szczupla, biuscik B albo C ale ladny, nie obwisly, ladne cialo (bez cellulitu), ladna cera (bez pryszczy), ladna twarz, ladne wlosy, ponetne ruchy (temperament seksowny, nie jakas aseksualna suka) :)

Gość gość
aseksualne suki lubią tępych ****adełków, tylko takie ci się należą

Gość gość
No k*****, seksowny temperament :D a co z tymi spokojnymi kobitkami od pieczenia ciast? Pewnie powinny przy okazji tyłkiem delikatnie zakręcić, coby pokazać seksualny temperament hahahaha

Gość gość
Myślę, że jednym wyjaśnieniem jest to, ze tak po prostu bywa i tyle. Spotkali się, spikneli, przyzwyczaili, a jeśli nie są zadowolenie to tkwią przez różne obawy.

Gość gość
Ja mam znajomego, który wprost mówi, że wybiera te brzydsze. Twierdzi, że nie chce mieć super laski, bo takie zdradzają i oszukują, a on już w przeszłości był zdradzony. Np. on zabrania swojej dziewczynie się odchudzać, chodzić na fitness, ubierać w sukienki. Normalnie jak chciała się zapisać na fitness, to jej powiedział wprost: "nie chcę, żebyś stała się atrakcyjniejsza bo mi Cię ktoś odbierze".

Gość gość
to masakra ten znajomy zryty beret :] brzydka tez go moze zdradzic.akurat uroda tu nie ma nic do rzeczy

Gość gosc niby tego
seksownosc w kobiecie to jedna z najwazniejszych rzeczy!! (i od razu wyjasniam, seksownosc to cos innego niz wyglad, oczywiscie, im kobieta ladniejsza tym moze byc bardziej seksowna, ale chodzi tez o zachowanie - kobieta powinna byc wyuzdana dla swojego faceta!)

Gość gość
Brzydki facet i ladna dziewczyna i na odwrot I co w tym niby dziwnego, różnorodność doboru naturalnego działa

Gość gosc niby tego
ladna i INTELIGENTNA kobieta prawie nigdy nie wezmie sobie brzydkiego faceta...

Gość gość
oczywiscie ze tak!

Gość gosc niby tego
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gosc niby tego
nikt?

Gość gość
A co to kogo w ogóle obchodzi. Miłość nie wybiera. Ja mam swojego najukochańszego brzydala na świecie i żaden przystojny facet nie przebije tego, co on ma i czym dzieli się ze mną każdego dnia ;) Zgodziłam się na jedną kawę i kto by przepuszczał, że jak zacznę z nim rozmawiać to czas się zatrzyma. A kawę do dziś z nim mam, tylko że co rano serwuje mi ją do łóżka :) Nadal śmieszą mnie spojrzenia ludzi, gapią się na nas jakbyśmy byli z kosmosu. Nie rozumiem dlaczego to jest takie dziwne dla innych i dlaczego szukają podtekstów sytuacji, kiedy wszystko jest takie proste i oczywiste :)