Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rumianek91

Porzucona przez faceta zagubiona

Polecane posty

Gość Rumianek91

historia wygląda tak byłam 3 lata z facetem 10 lat starszym, w lecie rozstaliśmy się, przez dwa msc nie mieliśmy żadnego kontaktu ze sobą, cierpniałam bardzo cierpiałam, po dwoch msc znowu spotkaliśmy się, ja miałam nadzieje, że wrócimy do siebie jednak tak sie nie stało... a ja go wciąz kocham, ciagle myśle o nim, jak idiotka czekam z telefonem w rece całe dnie kiedy do mnie napisze lub zadzwoni. czasem spotkamy sie wieczorem, kilka razy zdarzył nam sie seks, myślałam, że coś się zmieni, tak bardzo chciałabym go odzyskać, żeby sie starał, walczył... ale niestety:( wiec chyba musze o nim zapomnieć, ale jak, nie potrafię, ciągle myśle, wspominam, tkwię w jednym punkcie, zabija mnie to psychicznie... czasem dostaje już szału, jak sobie z tym poradzić, nie chce zasypywać go telefonami, smsami, ale nie mogę doczekac się kiedy się odezwie, tak jak np dzisiaj... co robić? jak żyć? dodam, że jestem atrakcyjna kobietą, mam powodzenie u facetów, ale żaden nie zastąpi jego ! :(

Gość czterdziestolatek__
siadz sonie ladnie i zaspiewaj: ja mam dwadziescia lat ty masz dwadziescia lat przed nami siodme niebo :P, :P, :P

Gość Rumianek91
gdyby to było takie proste... to bym tak zrobiła, ale niestety nie mam ochoty śpiewać, tylko plakać!

Gość Rumianek91
up

Gość gość
pokaz, ze jestes niezalezna od niego to moze sie postara znowu, a jak nie - to chyba nie warto płakać

Gość inna_taka
ja mam dokładnie tak samo :(

Gość gość
I ja tez mam to samo ciagle czekam na tel na sms a jak nie dzwoni bije sie z myslami czy zadz czy poprostu odpuscic ,mencze sie

Gość rozwódkaaaa
przejdzie Ci, trzymaj sie i zachowaj godność, na pewno spotkasz kogoś lepszego, jak tylko klapki Ci z oczu opadną.

Gość inna_taka
właśnie niby każdy tak mówi, że się spotka kogoś lepszego, kto będzie Ciebie wart itp. ale ja na razie mimo, że ten ktoś mnie skrzywdził i zostawił to ciągle o nim mysle, tesknie i tylko patrze na telefon czy może się nie odezwal.. to bez sensu :(

Gość rozwódkaaaa
to sie dziewczęta nazywa nieszczęśliwa miłość, i nawet jeśli swą miłość końmi do siebie ściągniecie - to szczęśliwa i tak nigdy nie będzie. Pozwólcie im odejść.

Gość inna_taka
oni sami odeszli, nawet nie trzeba im pozwalać, mnie najbardziej boli to, że zostawił mnie bez słowa, a wiem, że teraz lata i poznaje sobie jakieś nowe osoby, zresztą może już mnie oszukiwał jak byliśmy jeszcze razem. I to jest najgorsze, że może i oni zrobili źle, ale to my się czujemy winne, nam jest smutno i my ciagle czekamy na cos co już nie nastapi :(

Przestań 'czekać aż zawalczy', tylko sama zadzwoń i poproś, aby C***owiedział na czym stoicie, niech zachowa się jak mężczyzna i określi Waszą sytuację, a nie, że tylko się odzywa jak chce sobie p******** że tak nieładnie powiem..

Gość inna_taka
Chyba nie doczytałaś.. to nie chodzi o to, że ktoś się czasem odzywa, tylko że zostawił bez słowa.. Ja probowalam się dowiedzieć dlaczego (bo na czym stoje to smieszne bo wiadomo ze mnie olal i zostawil) ale chciałam wiedzieć dlaczego, to nawet tyle się nie dowiedziałam, unikal kontaktu i wiem tyle ze szuka sobie kogos nowego juz

Gość gość
dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińgggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooo bellllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!