Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczuple chude co dzisiaj jadlyscie

Polecane posty

Gość gość
bulka z jajkiem na twardo i majonezem bulka z kotletem mielonym i keczupem paczek pare pierniczkow

Gość gość
mam 155 i waze 43 kg Dziś wypiłam 2 kawy , zjadłam pól kanapki ,talerz zupy 1 mandarynke . Czy zjem kolacje nie wiem ,wiem na pewno że wypije 1 piwo:D

Gość chuda jaaaaaa
jajecznice z 3 jaj + kromka białego chleba czerwony barszcz z domowym makaronem, 2 ziemniaki + pulpet + 2 pomidory banan, jabłko na kolację pewnie jakieś kanapki :)

Gość gość
3 kanapki z szynka i majonezem, smazona kielbaska z cebulka, pomarancze i czekolada. 46 kg

Gość gość
obiad (2 male kawalki ryb + ryż z sosem) teraz jem kanapkixd

Gość gość
śniadanko chlebek z żółtkiem i majonezem obiad: ziemniaki , kotlecik , surówka podwieczorek: brzoskwinie w galaretce i bita smietanka posypane wiórkami czekoladowymi naboje: 3 kubki zielonej herbaty, 1 szklaneczka wody z cytrynką

Gość gość
172 wzrostu waga 53 kg Co jadłam ? 4 kanapki na śniadanie potem jogurt , dużo słodyczy , potem znów dwie kanapki . Na obiad zupę potem na drugie danie kotlety mielone surówka itp , potem znów słodycze

Gość Ela9120
Mam 160 cm wzrostu i 48 kg Śniadanie musli z miodem i mlekiem Obiad barszcz i piersi z kurczaka z sałatką Kolacji jeszcze nie było :D do posiłków piję herbatę czarną albo zieloną. Jeszcze zjadłam do tego trochę wafelków i czekoladek i wypiłam butelkę nestea Generalnie odżywiam się niezdrowo :D A jestem szczupła, ale nie wychudzona

Gość gość
ja jetem gruba i zjadlam dwa plastry pasztetu i 2 krokiety,co mam zrobic boje sie jesc

Gość gość
5 pierogów z kapusta i grzybami, do tego barszcz czerwony rosół, makaron, gotowane mięso z indyka śledzie, kilka kawałków głodna w sumie jestem

Gość gość
oj , mało bo mam skłonności do tycia ale inni mają to na śniadanie co ja na cały dzień

Gość gość
jajko na twardo 3 wazy z serem bialym salata i pomidorem pomarancza 3 pierniki

Gość gość
ja (bmi 18-19) zjadlam bulke z ryba wedzona i pol jogurtu pitnego, ale boli mnie gardło i jakos nie jestem glodna, normalnie jem wiecej

Gość gość
sniadnie kanpka 2sniadane kanapka obiad soso z makaronen podwieczirek pieguski i pistacje 55kg

pączka, kilka kawałkow karpatki, naleśnika z fetą i szpinakiem, 6 pierogów z kapusta i grzybami, kajzerke z nutellą , śliwki w czekoladzie, bigmaca, krokieciki z pieczarkami, paczkę milka crispello, pół litra lodów tiramisu,czekam na pizze

oj malo jecie, strasznie malo ja wstalem o 9: i odrazu twarog z 2 bananami, pol godz pozniej 2jajka z majonezem z 1 wafla ryzowa dotego pilem pokrzywe o 11: 2parowki z ketchupem i chlebem razowym o 13: ryz z cytryna i miodem 0 14:30 pilem aminokwasy i napoj izotoniczny o 15-17 ostry trening +2litry wody o 17 aminokwasy bialko 2 banany o 18 stek wolowy z ziemniakami i surowka z kapusty o 20 bede jeszcze smarzona piers z kurczaka z pomidorem o 22 twarog pomidor dobrze sie odzywiajcie i duzo cwiczcie a bedziecie tak wygladachttp://www.youtube.com/watch?v=-AXHUCX4ic0

Gość ja też marzę o świetach z Nim
2 tosty z masłem i dżemem truskawkowym 3 ziemniaki smażone na smietanie 2 kromki chleba smażone w jajku z serem żółtym 2 czekoladki malaga zaraz zjem jabłko a na kolacje jeszcze nie wiem co zjem, zaraz ide do tesco i coś sobie kupie :D ale mam ochote na coś słodkiego wiec może sobie kupie croissanta i zjem go z serkiem homogenizowanym

Gość gość
169cm 49kg śniadanie: mała bułka z szynką i pomidorem, kawa z mlekiem obiad: ziemniaczki pieczone, polędwiczki w sosie pieprzowym na śmietanie kolacja: mała bułka z szynką i pomidorem +pół butelki wina, cola