Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ycyycy

jak mozna zyc ze skapym facetem

Polecane posty

Gość ycyycy

i uprzedzajac zlosliwe uwagi mowie,ze ja pracuje.lubie sobie kupic dobre perfumy,wyskoczyc do knajpki,o 3 w nocy biore taxi,bo wole bezpiecznie dojechac do domu i nie uwazam tego za luksus.po cos w koncu pracuje,nie samymi rachunkami czlowiek zyje.a on woli zmarznac i stac o 3 w nocy i czekac 30min na autobus,woli zjesc w domu,bo preciez taniej wyjdzie.perfumy z Douglasa to skandal.przeciez mozna kupic dezodorant w rossmanie:Ojak dzwoni to zaraz mowi-hej bede konczyl bo licznik bije..zaproponowalam wczasy w Hiszpanii a on,ze po co,mozna u niego na dzialce sie opalac:Onie wyobrazam sobie miec z nim z dzieci,bo przez jakis czas nie moglabym pracowac.horror,pewnie by mi kazal prac pieluchy z tetry bo pampersy za drogie.dziweczyny,da sie wychowac tego faceta jeszcze czy raczej nie??

Gość gość
daj sobie z nim spokoj

Gość gość
Nie można bo ze skąpcem nie da się żyć Najlepiej to takiemu zaproponować żeby sobie do skarpety odkładał,będzie miał na ostatnią droge :)

Gość gość
Nie, nie zmieni się.

Gość gość
Boszeeee nie wierzę ! :D

Gość kolorowa222
Moja koleżanka ma takiego skąpego męża. Jak czasami uda nam się wyskoczyć gdzieś do jakiejś knajpki, to prosi mnie, abym w razie czego mówiła jej mężowi, że ona wypiła tylko jedno małe piwo, bo jakby się dowiedział, że zamówiłyśmy np. grzane wino, gdzie mała lampka kosztuje z 12 zł to by jej głowę przez tydzień suszył, bo przecież wino można sobie w domu podgrzać i przelać do kieliszka, a w ogóle za 12 zł to przy jego oszczędności można mieć pewnie ze dwie butelki wina :D Na wakacjach to nie słyszałam, żeby gdziekolwiek byli, dzieci nie mają. Trochę mi jej szkoda, ale jeszcze do końca na głowę nie upadła i potrafi czasami zaszaleć i przepić całe 12zł ;)

Gość ycyycy
a najgorsze,ze bylismy wczoraj w restauracji i ubralam szpilki a wracalismy do domu ok 1 w nocy a on do mnie,ze po co ubieralam takie wysokie obcasy,bedzie mi ciezko dojsc do autobusu:Ono dziad cholerny...zaprooponowalam taxi na pol,ale i tak wolal autobus.i poszedl na autobus,ja wzielam taxi.

Gość gosc 123
Pogoń dziada bo nie będziesz miała życia z nim :D

Gość gość
daj sobie spokoj, tacy sa z wiekiem coraz gorsi :/

Gość gość
ludzi sie z cafe radzisz ? przecież to Twoje życie,Twoja kasa jeśli ktoś taki Cię drażni,to znasz odpowiedź

Gość gość
jak jestescie na dorobku to trzeba oszczedzac,ale odmawiac sobie przyjemnosci,odmawiac kobiecie byc kobieta mimo ze pracuje?uwazaj na niego bo moze ma jakies plany z twoimi pieniedzmi i przepadna w jakims czarnym interesie-a nawet bedziesz splacac jego dlugi,nie podoba mi sie to.

Gość ja mieszkam w niemczech
odradzam taki zwiazek.placisz za siebie,proponujesz taxi 50/50 przeciez,a on Cie ciagnie w szpilkach na przystanek autobusowy.tylko ciekawe jak niby mialas isc do restauracji w adidasach:Obedzie Ci zagladal w kieszen i robil awantury,ze po co kupujesz drogie rzeczy.taki skapiec lubi kontrolowac czyjes pieniadze.wspolna kasa sie wam nie sprawdzi,bo facet Ci zabroni korzystac z pieniedzy.ni tak ni siak z takim facetem.

Gość gość
Ciekawe, czy ciebie da się jeszcze wychować, rozrzutna kobieto... :-)

Gość gość
Restauracje, perfumy, taksówki. Ciekawe, czy będziesz tak szaleć, gdy pojawią się dzieci...

Gość gość
ale autorka nie ma dzieci.ale pokretna logika,to teraz sobie odmowic,bo przeciez bedzie kiedys miala dzieci:Opoki nie ma to niech korzysta z zycia.zreszta sama to sobie finansuje.nie dla wszystkich taksowka i perfumy to luksus i fanaberie.

Gość gość
Moja koleżanką teraz ma takiego. Horror. Jak im dalam kasę na prezent ślubny, zeby so ie kupili co chca, to on ja wpłacił na swoje konto!!n Dodam ze zarabia kilkakrotnie wiecej od niej.

Gość gość
nie rob sobie z nim dzieci bo bedziecie dziadowac i jeszcze naprawde bedzie ci kazal prac pieluchy a dziecku nawet na wycieczke szkolna bedzie zalowal

Gość gość
Takiego sobie wybralas

Gość gość
chyba nie wychowasz bedzie jeszcze gorzej

Gość gość
co za s*******n proponuje ci zebys sie rozwiodla i zmienila se zycie znalazla jakies hobby czlowieku ❤️ www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
Z dziada pana nie zrobisz.